Billeje i Manchester Lufthavn

Billeje i Manchester lufthavn giver dig et perfekt udgangspunkt for at udforske det nordlige England i dit eget tempo. Beliggende kun 20 minutters kørsel fra Manchester’s bymidte og med god vejforbindelser til de mange andre spændende byer i Storbritannien, er billeje det oplagte valg, hvis du flyver til Manchester Lufthavn.

Manchester rådhus. Lej bil på Billeje.info

Besøg Manchester med billig billeje. Foto: Mark Andrew

Porten til Nordengland

Manchester Lufthavn åbnede officielt i 1938, men lufthavnens historie går helt tilbage til 1928. I dag er den Storbritanniens tredje travleste lufthavn målt på passagertal og med tre terminaler den største lufthavn uden for London. Manchester Lufthavn betjenes af 70 flyselskaber, som årligt fragter omkring 28 millioner passagerer til 210 destinationer.

I lufthavnens tre terminaler finder du blandt andet 120 butikker og restauranter samt syv hoteller. Der er med andre ord alle de faciliteter, som man forventer at finde i en stor, international lufthavn. Ifølge lufthavnens egne oplysninger køber passagererne i gennemsnit hvert år 1 million fadøl, 40.000 flasker champagne, 300.000 morgenmåltider og mere end 3 millioner varme drikke. Derudover sælges der blandt andet 1,8 millioner bøger og mere end 1 millioner pakker cigaretter i lufthavnens butikker. Disse tal taget i betragtning er det ikke overraskende, at Manchester Lufthavn udgør en stor arbejdsplads, ligesom talrige firmaer i området lever af at betjene lufthavnen. Det inkluderer et bredt udvalg af biludlejningsselskaber.

Find den billigste billeje i Manchester Lufthavn

De fleste af biludlejningsselskaberne i Manchester Lufthavn er samlet i ‘Car Rental Village’, som ligger i kanten af lufthavnsområdet. Der kører gratis shuttlebusser dertil fra alle terminaler hvert 10. minutter. Blandt andet Avis, Budget, Europcar, Enterprise, National og Alamo holder til centeret.

Trods det brede udvalg af biludlejere i Manchester Lufthavn, anbefales det, at du bestiller din lejebil på forhånd. Det giver dig desuden bedre chance for at sammenligne priser fra de forskellige selskaber. Det kan du hurtigt gøre i søgemaskinen her på Billeje.info, som stilles til rådighed af CarTrawler.

Du skal blot vælge den ønskede lejeperiode for at få en liste over de billigste billejepriser i Manchester Airport (lufthavnskode MAN) fra de forskellige udbydere. Har du særlige ønsker til for eksempel bilstørrelse eller biludlejningsfirma, kan du bruge filteret til at gøre sin søgning endnu mere præcis.

Lej din bil i Manchester Lufthavn

Hvorfor leje en bil i Manchester Lufthavn? Med billeje er du kun en kort køretur fra Manchester bymidte med alle de attraktioner, restauranter og seværdigheder, som man kan forvente fra Englands tredjestørste by. Men derudover er en lejebil også en oplagt mulighed for at udforske de smukke landlige omgivelser i Nordengland og for eksempel nyde de smukke landskaber i ‘the Peak District’ eller ‘the Lake District’.

Når du booker din lejebil hos CarTrawler er der som oftest inkluderet fri kilometer, så du kan udforske hele regionen uden at bekymre dig om antal kørte kilomenter. Tjek dog for en sikkerheds skyld dine lejebetingelser.

Det er nemt at at komme omkring i England i bil. Selvom der er busforbindelser til de meste af landet, er det ofte svært og tidskrævende at komme rundt til de mindre landsbyer, der ligger lidt fra alfarvej. Med billeje kan du derimod selv sætte tempoet og slippe for at bekymre dig om køreplaner.

Her du ikke kørt i England før? Den største forskel er naturligvis, at man har venstrekørsel i hele Storbritannien. Tjek eventuelt vores side om færdselsregler i Storbritannien inden afrejse.

Populære destinationer indenfor rækkevidde

Med sin beliggenhed syd for Manchester i det nordvestlige England er lufthavnen et perfekt udgangspunkt for at udforske det nordlige Storbritannien.

  • Manchester: Hovedbyen i det engelske North West er mindre end London, men har samme storbystemning uden at være overvældende, som hovedstaden kan være.
  • Blackpool: En livlig kystby med landets mest populære forlystelsespark Pleasure Beach.
  • Lake District National Park: Englands største nationalpark.
  • Peak District: Smuk natur og små, charmerende landsbyer.
  • Southport: Charmerende ferieby nord for Liverpool.
    Liverpool: Der er masser at se i Beatles’ hjemby.
Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nyttige links

Læs mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Find den billigste lejebil i Manchester Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her