Billeje i Liverpool Lufthavn

Liverpool lufthavn (LPL) ligger kun 12 kilometer fra den engelske havnebys midte, og er derfor ideelt placeret i forhold til at besøge Liverpool’s seværdigheder. Benytter du billeje i Liverpool Lufthavn har du desuden en lang række andre attraktioner og spændende udflugtsmål i Storbritannien inden for rækkevidde. I søgemaskinen ovenfor kan du bestille en lejebil med afhentning direkte i Liverpool lufthavn.

Liverpool. Lej bil på Billeje.info

Liverpool skyline. Foto: AndrewLavprisflyselskaberne easyJet og Ryanair står for størstedelen af rutetrafikken fra Liverpool Lufthavn, men en række andre flyselskaber betjener også lufthavnen. I foråret 2013 lancerede Norwegian for eksempel en rute til København.

Beatles og fodbold

Liverpool er for mange ensbetydende med fodboldholdet Liverpool F.C., og byen er da også et populært mål for foldboldrejser. Men den engelske havneby er blandt andet også kendt verden over som fødestedet for The Beatles, og lufthavnens officielle navn er da også ‘Liverpool John Lennon Airport’. Er du Beatles-fan, har du rig mulighed for at dykke ned i det legendariske bands historie i Liverpool. Besøg for eksempel Beatles Story Museum eller steder fra gruppens sange såsom Strawberry Fields og Penny Lane.

Liverpool har derudover mange andre interessante turistattraktioner, gode indkøbsmuligheder og ikke mindst byder byen på et næsten overvældende natteliv.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev mere med billeje

Benytter du billig billeje i Liverpool Lufthavn, kommer du ikke kun nemt rundt til byens seværdigheder, men har også mulighed for at besøge en række andre kendte attraktioner og udflugtsmål i Storbritannien. Fra lufthavnen er der således kun 5 minutters kørsel til det nationale motorvejsnetværk, hvorfra der er gode forbindelser i alle retninger.

Har du en lejebil, kan det for eksempel anbefales at køre en tur mod nord til The Lake District, som er et området er kendt for sine smukke landskaber med søer og bjerge, samt mange små hyggelige landsbyer.

Bestil billig billeje i Liverpool Lufthavn online

I søgemaskinen her på siden kan du nemt og hurtigt finde priser på billeje fra biludlejningsfirmaerne i Liverpool Lufthavn. Bestiller du din lejebil i Liverpool Lufthavn på forhånd er du sikker på, at der står en ledig lejebil klar til dig. så kan du nemt og hurtigt komme videre på din rejse, hvad enten du skal ind til Liverpool by eller videre til andre destinationer i England.

Find den billigste lejebil i Liverpool Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her