Billeje i Birmingham Lufthavn

Birmingham Lufthavn, som ligger omkring 10 kilometer fra Birmingham bymidte i Englands West Midlands, tilbyder fly til adskillige indenrigs- og udenrigsdestinationer. Fra Danmark kan man blandt andet flyve direkte til Birmingham Lufthavn fra Billund. Bestiller du billig billeje i Birmingham Lufthavn, har du et godt udgangspunkt for din rejse i England.

Birmingham. Lej bil på Billeje.info

Birmingham har været knudepunkt for kanaltrafikken i England. Foto: Bob Hall

Birmingham Lufthavn er med knap 9 millioner rejsende i 2012 Storbritanniens syvende-travleste lufthavn.

Nemt videre med billeje

Birmingham Lufthavn ligger centralt i Storbritanniens motorvejsnetværk, og med billeje er lufthavnen er således ikke blot et godt udgangspunkt for at besøge den gamle købstad, men også for at rejse videre til de mange spædende seværdigheder og områder i nærheden af Birmingham.

Kør for eksempel en tur til Shropshire et af Englands mest landlige og mindst befolkede områder, hvor du kan besøge gamle middelalderbyer og unikke seværdigheder. Besøg blandt andet byen Shrewsbury, hvor den berømte naturforsker Charles Darwin blev født.

Med din egen lejebil kan du i det hele taget vælge frit mellem de utallige udflugtsmuligheder fra Birmingham. Benyt for eksempel også billeje til at udforske regionen Warwickshire, som er rig på historie og seværdigheder. Også denne region kan prale af at have fostret en af Englands største berømtheder, William Shakespeare.

Læs mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Find billig billeje i Birmingham Lufthavn

Birmingham Lufthavns terminaler forbindes af den såkaldte Millennium Link bygning, og det er her du finder et bredt udvalg af biludlejningsfirmaer. Du kan således i Birmingham Lufthavn vælge mellem lejebiler fra syv af verdens største biludlejningsfirmaer, som inkluderer Avis, Budget, Europcar og Hertz.

Reserver din lejebil i søgemaskinen her på siden, hvor du let finder de aktuelle priser på lejebiler fra biludlejningsfirmaerne i Birmingham Lufthavn. Ved at bestille din lejebil hjemmefra, er du ikke blot sikker på, at der står en lejebil klar til dig, men har også største chance for at finde det bedste tilbud på billeje i Birmingham Lufthavn.

Find den billigste lejebil i Birmingham Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her