Billeje i Gatwick lufthavn

Gatwick Airport

Billeje i Gatwick Lufthavn giver dig mulighed for at komme nemt, hurtigt og ikke mindst billigt videre på din rejse til den engelske hovedstad London eller til en af de mange andre spændende destinationer i England.

, Gatwick Lufthavn
Omkring 50 forskellige flyselskaber benytter Gatwick Lufthavn. Foto: Martin Roell, CC BY-SA 2.0

Hurtigt til London med billeje

Af de engelske lufthavne, som forsøger at tiltrække rejsende til London, har Gatwick gode kort på hånden. Lufthavnen ligger således blot 45 kilometer syd for London og har tilmed gode vejforbindelser hertil, hvilket gør lufthavnen til et oplagt valg for både forretnings- og ferierejsende, som benytter billeje.

Vær opmærksom på, at hvis du kører ind til det centrale London i en lejebil i hverdagene opkræves der en såkaldt “congestion charge”. Det gælder dagtimerne i hverdagene. Forhør dig eventuelt nærmere hos dit biludlejningsselskab om, hvordan afgiften betales hos dem, hvis du regner med at køre ind til den engelske hovedstad.

Det er ikke kun danske rejsende til London, som ofte vælger at benytte Gatwick Lufthavn. København er ganske vist med i Top 10 over lufthavnens mest populære ruter målt på antal passagerer. Men Gatwick er Storbritanniens andenstørste lufthavn med forbindelser til omkring 230 destinationer i 70 lande og benyttes af i alt 46 millioner passagerer årligt.

De rejsende til og fra Gatwick kan vælge mellem en bred vifte af flyselskaber, hvor især easyJet er interessant for danske rejsende, der ønsker en billig rejse til London. Gatwick Lufthavn udgør lavprisflyselskabet easyJet’s vigtigste base, og selskabet står da også for omkring 40% af lufthavnens trafik.

I lufthavnens to terminaler, North Terminal og South Terminal, finder du talrige spisesteder og et godt udvalg af butikker med alt fra modetøj til bøger. Der er også hæveautomater i begge terminale både før og efter sikkerhedstjekket.

Find billig billeje i Gatwick Lufthavn

Søg efter billig billeje i Gatwick lufthavn, der også kendes som London Gatwick Airport (lufthavnskode LGW) i søgemaskinen her på Billeje.info. Søgemaskinen sammenligner priser på billeje fra alle biludlejningsselskaberne i lufthavnen, som omfatter Hertz, Avis, Europcar og Sixt. Når du bestiller billeje i Gatwick lufthavn, er alle priser inkl. fri kilometer og uden skjulte gebyrer.

Med billig billeje i Gatwick Lufthavn kan du ikke blot hurtigt komme til London, men har desuden under 10 minutters kørsel til M25 ringvejen (junction 7) omkring London, hvorfra der er forbindelse ikke blot til den engelske hovedstad, men til hele det nationale motorvejsnetværk.

Lander du i Gatwick, er du for eksempel på den rigtige side af London til at køre en tur sydpå til den engelske sydkyst for at besøge populære kystbyer som Brighton og Eastbourne. Med en lejebil kan du også på kort tid nå til Surrey Hills mod nordvest eller ligeledes naturskønne South Downs Nationalpark mod sydvest. Ligger dit endelige rejsemål nord for London, kan du slippe uden om den tætteste trafik ved blot at følge M25-ringvejen rundt om byen, indtil du rammer M1, der fører nordpå.

Bestil billeje i Gatwick Lufthavn hjemmefra, så du er sikker på at der står en lejebil klar, når du lander fra Danmark. Ved at bestille din biludlejning online, har du desuden bedst mulighed for i ro og mag, at finde den billigste lejebil i Gatwick Lufthavn.

Populære destination med billeje

Selvom Gatwick bryster sig af at tilbyde de hurtigste forbindelser ind til det centrale London, er det ikke kun den spændende metropol, der ligger inden for din rækkevidde, hvis du vælger at leje en bil i Gatwick Lufthavn.

  • London
  • Brighton: Populær badeby ved Den Engelske Kanal, der er kendt for sin sandstrand og lange mole.
  • South Downs National Park: Udforsk de smukke landskaber i det sydlige England med små idylliske landsbyer med hyggelige B&Bs.
  • Kent: Også kendt som “The Garden of England”, hvor du kan opleve dramatiske hvide klinter og bølgende landskaber med små historiske slotte og imponerende katedraler.

Praktiske links

Find flere oplysninger om lufthavnen på den officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Gatwick Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her