Billeje i Heathrow Lufthavn

Billeje i Heathrow Lufthavn giver dig mulighed for at komme billigt, nemt og hurtigt videre på din rejse til den nærliggende metropol London eller til andre destinationer. Hele England ligger for dine fødder med en lejebil fra Heathrow.

Heathrow Lufthavn har fire terminaler.
Heathrow Lufthavn har fire terminaler. Foto: Herry Lawford, CC BY 2.0

Londons største lufthavn

Heathrow benyttes af mere end 80 millioner passagerer årligt, hvilket gør den til en af de travleste lufthavne i verden. Hver dag er der over 1.300 flyafgange- og ankomster i Heathrow, der er forbundet med over 200 destinationer rundt om i verden. Lufthavnen, der har to landingsbaner, dækker 1.227 hektarer. Det inkluderer de fire terminaler, der byder på gode toldfri shoppingmuligheder og andre faciliteter, der kan dække snart sagt alle dine rejse-behov.

Heathrows terminaler er nummereret fra 2 til 5, eftersom den gamle terminal 1 blev taget helt ud af drift i 2015. I de resterende terminaler er flyselskaberne nu grupperet primært efter luftfartsalliancer, således at for eksempel Star Alliance, der inkluderer SAS, holder til i terminal 2.

Der har efterhånden længe været planer om at udvide Heathrow Lufthavn med en tredje landingsbane og ekstra terminal. Kapacitetsudnyttelsen i den eksisterende lufthavn ligger allerede tæt på 100 procent, så en udvidelse ses som en nødvendighed for at undgå flaskehalse.

Leje af bil i Heathrow Lufthavn

Hvis du ønsker at rejse videre fra Heathrow lufthavn med billeje, er der rig mulighed for det. I lufthavnen finder du således alle de store biludlejningsfirmaer, der normalt tilbyder et bredt sortiment af køretøjer.

Du bør dog bestille billeje i Heathrow Lufthavn hjemmefra, hvis du vil være sikker på, at der står en bil af den rigtige slags klar til dig ved ankomst. Det kan du nemt gøre i søgemaskinen her på Billeje.info. Billeje-søgemaskinen indhenter lynhurtigt priser på forskellige biltyper fra bred vifte af biludlejningsselskaber. Alle priser er inklusiv fri kilometer og uden skjulte gebyrer.

Udlejere som Alamo, Avis, Budget, Europcar, Enterprise, National og Sixt har betjeningsskranker i alle lufthavnens terminaler. Efter du har overstået de sidste formaliteter ved skranken, vil udlejeren som regel sørge for, at du med shuttlebus bliver fragtet ud til din lejebil.

Kom nemt videre med en lejebil fra Heathrow Lufthavn

Hvis du bestiller en lejebil i Heathrow Airport (lufthavnskode LHR), der ligger cirka 32 kilometer vest for London, er det nemt at rejse videre til din endelige destination i Storbritannien. Der er således direkte forbindelse fra Heathrow til M25 ringvejen omkring London.

Hovedfærdselsårer til alle dele af kongeriget udgår fra denne enorme ringvej, så det er derfor nemt at komme afsted i den rigtige retning. En god tommelfingerregel at orientere sig efter på ringvejen er, at vejnumre der betyder med ‘M1’ eller ‘A1’ går i en nordlig eller nordøstlig retning, ‘M2’ eller ‘A2’ mod sydøst, ‘M3’ eller ‘A3’ mod sydvest og ‘M4’ eller ‘A4’ mod vest eller nordvest.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer

Selvom Heathrow officielt hører til blandt de fem lufthavne, der betjener London, er der også mange andre interessante destinationer inden for rækkevidde af lufthavnen med billeje.

  • London: Den engelske hovedstad er med god grund et af verdens mest populære rejsemål. Planlægger du en storbyferie i London, hvor du primært opholder dig i centrum, er en bil dog ikke det mest oplagte transportmiddel.
  • Oxford: Den berømt universitetsby ligger mindre end en times kørsel fra Heathrow.
  • Brighton: Den charmerende kystby ligger stik syd for London ud til den Den Engelske Kanal.
  • Bath: Et af Englands ældste rejsemål og den første af landets byer, der blev optaget på den prestigefyldte Verdensarvsliste fra UNESCO.
  • Wales: Halvøen i det sydvestlige Storbritannien er kendt for sine små rustikke landsbyer og nationalparker som Snowdonia og Brecon Beacons.

Praktiske links

Londons officielle turistside
Lufthavnens egen hjemmside

Find den billigste lejebil i Heathrow Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her