Billeje i Newcastle Lufthavn

Newcastle Lufthavn (NCL) ligger knap 10 kilometer nordvest for byen Newcastle upon Tyne i det nordøstlige England. Gode vejforbindelser gør lufthavnen til et godt udgangspunkt for at besøge ikke blot Newcastle upon Tyre, men også de mange andre byer og seværdigheder i det nordøstlige England som anses for en af landets smukkeste regioner. Det er nemt at benytte billeje i Newcastle Lufthavn, hvor adskillige biludlejningsfirmaer har kontorer med døgnåbent i terminalbygningen.

Newcastle by. Lej bil på Billeje.info

Oplev seværdighederne i Newcastle med billig billeje. Foto: Jimmy McIntyre

Den danske fortid

Københavns Lufthavn solgte i 2012 sin ejerandel på 49 procent af Newcastle Lufthavn, men danske rejsende kan dog stadig flyve direkte til Newcastle fra København med SAS. Ruten er én af 74 direkte forbindelser fra lufthavnen, som derudover betjenes af flyselskaber såsom Air France, British Airways, easyJet, Emirates, KLM, Lufthansa og Ryanair.

I 2012 blev Newcastle Lufthavn benyttet af 4,4 millioner rejsende, hvilket gør den til Storbritanniens 11. mest travle lufthavn. Newcastle Lufthavn er samtidig den største lufthavn i det nordøstlige England, og lufthavnen er en stor arbejdsgiver i regionen med 3.200 arbejdspladser i selve lufthavnen og som grundlag for yderligere 4.600 i resten af regionen.

Læs mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplevelser med billeje i Newcastle Lufthavn

Det er naturligvis oplagt at flyve til Newcastle Lufthavn, hvis du ønsker at besøge Newcastle upon Tyne, for eksempel for at se en fodboldkamp med et af Englands største fodboldhold: Newcastle United FC. Men derudover giver billeje i Newcastle Lufthavn dig også mulighed for at besøge en masse spændende byer og seværdigheder blot få timers kørsel fra lufthavnen.

Er du fan af Harry Potter, er det for eksempel nærliggende at besøge den gamle by Alnwick, som ligger omkring en times kørsel nord for Newcastle. Her kan du besøge Alnwick Castle, som er brugt som kulisse for adskillige film blandt andet Harry Potter, og er et imponerende syn.

Benyt også billeje til at køre en tur langs Northumberland kysten, hvor du vil passere adskillige smukke landsbyer og kyststrækninger. Gør for eksempel et stop i Warkworth eller Bamburgh, hvor du også kan besøge flotte slotte.

Find billig billeje i Newcastle Lufthavn

Ankommer du til Newscastle Lufthavn er billeje en mulighed for at komme nemt videre på din rejse, uanset hvad din endelige destination er. Du finder udlejningskontorer for eksempel Europcar, Hertz og Avis i stueetagen overfor indenrigsankomster.

Benyt søgemaskinen her på siden til at sammenligne priser på lejebiler fra biludlejningsfirmaerne i Newcastle Lufthavn. Så finder du nemt den billigste billeje, og kan være sikker på at der står en lejebil klar til dig, når du ankommer til Newcastle Lufthavn.

Find den billigste lejebil i Newcastle Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her