Billeje i Le Mans

Lej din bil i Le Mans nemt, hurtig og billigt med søgemaskinen fra CarTrawler her på Billeje.info. Le Mans er nok mest kendt for det store 24 timers løb der hvert år afholdes i udkanten af byen. Med billeje kan du dog også opleve de andre seværdigheder i og omkring Le Mans uden at være begrænset af offentlig transport.

Det berømte 24-timers racerløb trækker mange besøgende til Le Mans. Foto: United Autosports, CC BY-SA 2.0

Le Mans – mere end racerløb

Le Mans er en by i det centrale Frankrig, 320 km sydvest for Paris. Le Mans ligger i Pays de la Loire-regionen, hvor Huisne- og Sarthe-floden mødes. Byen er hovedstad i Departmente Sarthe. Byens befolkning er på ca. 130,000, og ca. 200,000 med forstæderne.

Le Mans var en vigtig handelsby i romertiden og i middelalderen. Byen er af keltisk oprindelse og blev kaldt Vindinum i romertiden. Byen er måske bedst kendt for sin racerbane, som er placeret i udkanten af Le Mans. Der har været afholdt Le Mans siden 1923, og her er også et museum for biler. I den gamle bydel ligger katedralen St. Julien fra 1000-1200 tallet, hvilket er en af de største katedraler i Frankrig.

Når du har udforsket byens egne seværdigheder, er Le Mans også et godt udgangspunkt for udflugter til mange andre spændende byer i regionen. Chartres, der ligger knap halvanden times kørsel fra Le Mans, er for eksempel kendt for sin store gotiske katedral fra det 12. århundrede. Det kan også varmt anbefales at bestille biludlejning i Le Mans for at køre en tur mod sydvest til Angers. Den mellemstore by er især kendt for sine middelalderseværdigheder såsom slottet Château d’Angers fra det 9. århundrede. Vil du bruge Le Mans som udgangspunkt for en kør-selv-ferie i Frankrig med billeje, er for eksempel Paris og Nantes også inden for din rækkevidde

Biludlejning i Le Mans

Både i udkanten og centrum af Le Mans finder du adskillige biludlejningsselskaber, hvilket inkluderer store, internationale firmaer som Avis, Hertz og Europcar, samt mindre, lokale udbydere. Det er derfor ikke svært at leje en bil. Alligevel kan det altid betale sig at booke sin lejebil hjemmefra. Så kan du nemlig sammenligne lejebilspriserne og finde det bedste tilbud på netop den bil, som passer bedst til dine ønsker.

Til race i Le Mans med billeje

Når det store, årlige 24-timers racerløb afholdes i Le Mans kan den normalt 20 minutter lange køretur sydpå ud til racerbanen Circuit de la Sarthe godt tage noget længere tid på grund af de mange tilskuere, der strømmer derud. Da kan det være mere praktisk at tage sporvognen fra Le Mans til Antares, der ligger lige ved banen. Selv på dette tidspunkt er der dog fordele ved at leje en bil i Le Mans.

Medmindre du er en rigmand med eget privatfly, nytter det ikke noget at søge efter en flybillet direkte til Le Mans. Der er dog heldigvis en anden oplagt mulighed: Paris Charles de Gaulle Lufthavnen. Her er der gode muligheder for at finde billig billeje, så du nemt kan køre det sidste stykke til Le Mans.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer

  • Circuit de la Sarthe
  • Chartres
  • Angers
  • Nantes
  • Paris

Nyttige links

Du kan læse mere om 24 timers løbet i Le Mans på www.lemans.org

Find den billigste lejebil i Le Mans Find Billeje her --> Sammenlign priser her