Billeje i Nimes

Billeje i Nimes er det perfekte valg, hvis du vil bruge byen som udgangspunkt for en oplevelsesrig rejse i det sydfranske. Når du bestiller billeje i Nimes her er fri kilometer og lovpligtige forsikringer inkluderet i prisen. brug billeje-søgemaskinen her på Billeje.info til at sammenligne billeje priser og ledige lejebiler i Nimes i Frankrig.

Arenaen i Nimes
Arenaen i Nimes. Foto: Stephen Colebourne, CC BY 2.0

Den romerske by i Frankrig

Nimes har godt 150,000 indbyggere og er den største by i Gard, som er en del af Languedoc Roussillon regionen. Byen der ligger 125 km nordvest for Marseille, har en meget rig historie, hvilket om noget præger byen. Det er således ikke uden grund, at Nimes af nogle kaldes for “den mest romerske by” uden for Italien.

Nogle af de flotteste attraktioner i Nimes er de velbevarede monumenter fra romertiden. Det 2000 år gamle tempel Maison Carree, det store amfiteater Les Arenes og akvædukterne Pont du Gard akvadukterne, som ligger ca. 20 km nordøst for byen, er således optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Nimes har dog også spændende moderne arkitektur som f.eks. Carré d’Art Museum er bygget i 1986, foran templet Maison Carree og et post-moderne boligkompleks Neamausus.

Med sin beliggenhed i det sydlige Frankrig er Nimes også et godt udgangspunkt for med billeje at udforske regionens andre berømte byer og naturområder, ligesom den franske middelhavskysts strande er inden for rækkevidde.

Find billig biludlejning i Nimes

Vil du ikke nøjes med at besøge seværdighederne i centrum af Nimes, bør du leje en bil. Du kan ganske vist også komme omkring med offentlig transport, men med en lejebil får du meget mere frihed til at udforske Nimes og resten af regionen i dit eget tempo. Når du med billeje er helt fri for at være afhængig af køreplaner eller guidede ture, kan du også lettere opsøge de seværdigheder og charmerende småbyer, som kan være svære at nå uden en bil.

I søgemaskinen øverst her på siden kan du hurtigt finde den billigste biludlejning i Nimes. Du skal blot vælge, hvornår du har brug for din lejebil. Så går søgemaskinen på jagt efter de billigste priser fra de forskellige biludlejningsselskaber i byen. I søgeresultatet er derfor typisk en bred vifte af lejebiler fra forskellige udlejere.

Har du en bestemt type eller størrelse lejebil i tankerne? Så kan du med fordel benytte søgemaskinens filterfunktion til at indsnævre prislisten. Tilsvarende er der mulighed for kun at se tilbud fra bestemte firmaer, hvis du foretrækker det

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nimes lufthavn

Nærmeste lufthavn – Aéroport de Nîmes – ligger omkring 20 km nordøst for byen. De fleste der besøger Nimes lejer en bil i lufthavnen. Her finder du da også et godt udvalg af lejebiler fra biludlejningsselskaber som Avis rent a car, Hertz biludlejning og Sixt. Indtast i søgemaskinen hvornår du vil bestille billeje i Nimes og spar penge på din lejebil.

Populære destinationer inden for rækkevidde

Det er nemt at komme omkring med billeje. Der er således motorveje ud af byen i alle fire retninger mod nogle af regionens mest interessante byer. Middelhavskysten er for eksempel under en times kørsel væk.

Nyttige links

Byens officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Nimes Find Billeje her --> Sammenlign priser her