Billeje i Saint Malo

Billeje i Saint Malo, bestil i frankrig online og spar peneg på din lejebil. Du kan både afhente din billeje i Saint Malo og i Saint Malo lufthavn og i søgemaskinen kan du sammenligne priser fra alle biludlejningsselskaber i databasen.

Information om Saint Malo

Saint-Malo er en kystby med cirka 50.000 indbyggere (befolkning fordobles i turistsæsonen), det ligger i den nordøstlige franske region Bretagne. Administrativt hører byen til Ministeriet Ille-Vilaine. Oprindeligt. Byen bestod oprindeligt kun af et kloster på en ø. Senere blev byen forstærket med en massiv væg og forbundet til fastlandet.

Væggene eksisterer stadig omkring det gamle centrum af byen, det såkaldte La Ville intern (“by inden for murene”), som er en stor attraktion i sig selv. Det er også her, størstedelen af sites-eg Chateau af Saint-Malo og den middelalderlige kirke af Saint-Vincent de Saint-Malo, som har status som et fransk national monument ligger. Floden Rance har sin ende, i Saint-Malo. Der kan ikke være forskel på op til 13,5 meter mellem høj-og lavvande. Dette fænomen er blevet udnyttet ved at plante verdens største tidevandsenergi maskine, som blev bygget i Saint-Malo.

Lufthavnen i Dinard Pleurtuit Aéroport Saint Malo, som ligger på Pleurtuit, ligger ca. 12 km sydvest for Saint-Malo.

Find den billigste lejebil i Saint Malo Find Billeje her --> Sammenlign priser her