Billeje i Tours Lufthavn

Book din billeje i Tours Lufthavn hjemmefra. I søgemaskinen på billeje.info finder du billig billeje i alle byer og lufthavne i Frankrig. I Tours Lufthavn er en lejebil ikke blot den nemmeste, men i mange tilfælde også den eneste måde at komme hurtigt videre.

Tours Val de Loire Airport
Tours Val de Loire Airport. Foto: txeimon, CC BY-SA 4.0

Lufthavnen

Tours Lufthavn hedder officielt Tours Val de Loire Airport og ligger, som navnet antyder, i hjertet af Loire-dalen. Dalen er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste på grund af dens mange historiske byer og kulturlandskaber, som blandt andet inkluderer det berømte Loire Châteaux.

Ryanair er i skrivende stund eneste flyselskab med faste ruter fra Tours Lufthavn. Det irske lavprisflyselskab tilbyder blandt andet direkte forbindelser til London-Stansted og Porto. Derudover er der sæsonruter til blandt andet Korsika.

I lufthavnsterminalen finder du en enkelt restaurant, men derudover skal du ikke forvente et stort udvalg af butikker og andre faciliteter i Tours Lufthavn. Lufthavnen, der ligger 15 minutters kørsel fra centrum af Tours, er altså ikke ret stor. Men takket beliggenhed omtrent midtvejs mellem Paris og Nantes, kan den alligevel været et godt valg for dig, som lejer en bil. Der er da

Biludlejning i Tours Lufthavn

Lander du i Tours Lufthavn, er billeje ikke blot den letteste måde at rejse videre på, men ofte også den eneste. Udover taxier er der således ikke offentlig transport til lufthavnen. Nærmeste sporvognsstation ligger flere kilometer væk. Vil du være sikker på at kunne komme videre uden forsinkelse, anbefales det derfor, at du bestiller biludlejning i Tours Lufthavn hjemmefra.

Brug søgemaskinen her på siden til at sammenligne priser på lejebiler fra forskellige biludlejningsselskaber i Tours Lufthavn såsom Avis og Europcar, men også mindre, lokale udlejere. Du finder biludlejningsselskaberne ved lufthavnens parkeringsområde. Åbningstiden passer til flyankomsterne.

Oplev mere med billeje i Tours Lufthavn

På grund af de dårlige forbindelser med offentlig transport er det oplagt at bestille billeje i Tours Lufthavn. Derudover giver en lejebil dig dog også flere muligheder for at udforske seværdighederne i Tours by og resten af Loire-dalen i sit eget tempo.

Tours er hovedstaden i departementet Indre-et-Loire. Der bor omkring 140.000 indbyggere, og over 330,000 hvis man tæller forstæderne med. Byen var oprindelig en keltisk by. Cæsar erobrede byen i år 50. Den gamle bydel har mange bygninger fra middelalderen og renæssancen. Der er f.eks. den gotiske St. Gatien Cathedral, der blev påbegyndt i 1170 og afsluttet i 1547. Man bør ikke gå glip af slottet i Tours, Loire-floden, blomstermarkedet og Place Plumereau, samt den gamle bydel. Regionen omkring Tours, Touraine er berømt for sin vin.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Tours Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her