Billeje i Grenoble

Sammenlign og find de billigste priser på billeje i Grenoble her. Bruger du søgemaskinen på Billeje.info, kan du på få sekunder få et overblik med alle ledige lejebiler og de bedste tilbud på billeje i Grenoble. Om vinteren kan du med en bil nemt nå de nærliggende skiområder, og om sommeren udforske de omkringliggende landsbyer.

Grenoble
Grenoble ligger ved floden Isère. Foto: Stephen Colebourne, CC BY 2.0

Alpernes hovedstad

Grenoble, der lokalt beskrives som “Alpernes hovedstad”, ligger i sydøst Frankrig for foden af Alperne i regionen Rhône-Alpes. Grenoble, der har omkring 170,000 indbyggere, har en smuk beliggenhed i en dal mellem høje bjerge og Isère floden.

Grenoble har mange seværdigheder og turistattraktioner, herunder den gamle bydel med kirken Notre Dame fra 1100-1200 tallet og Justice Palace fra 1400 tallet. Desuden fortjener Musée de Grenoble, som indeholder en rig samling af malerier og skulpturer fra 1200-tallet et besøg.  Her kan du se værker af Gauguin, Matisse og Picasso. Museet har også en stor skulpturpark. Fra byens centrum kan du tage en svævebane op til Fort de la Bastille, hvorfra du har en smuk panoramaudsigt over byen.

Grenoble har historiske rødder, der strækker sig over 2000 år tilbage, men er samtidig også en moderne by med store indkøbscentre og et levende natteliv. Særligt efter de olympiske vinterlege blev afholdt her i 1968 har byen frem til i dag oplevet en rivende udvikling. Udover en betydelig elektronikindustri er Grenoble kendt for at have en stor uddannelses- og forskningssektor.

Lej en bil i Grenoble

I en mellemstor by som Grenoble er der ikke overraskende talrige biludlejningsselskaber at vælge mellem. Det er heldigvis nemt at søge efter den billigste billeje i Grenoble her på Billeje.info.

Du skal blot angive den ønskede lejeperiode for at få en hurtigt oversigt over de bedste tilbud fra de forskellige udlejere i Grenoble. Søgemaskinen indhenter priser fra store, internationale firmaer som Avis, Hertz og Sixt, men også mindre, lokale udlejere. Er du på udkig efter en bestemt type lejebil, kan du med fordel benytte søgemaskinens filterfunktion til at indsnævre søgeresultatet. Det samme gælder, hvis du kun ønsker at se tilbud på lejebiler fra bestemt biludlejningsfirmaer

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Genoble Lufthavn

Den nærmeste lufthavn er Aéroport International de Grenoble Isère, som ligger 40 kilometer nordvest for byen. Ankommer du med fly til Grenoble, er det i de fleste tilfælde mest praktisk at bestille din lejebil med afhentning i lufthavnen. Så slipper du helt for at bekymre dig om, hvordan du kommer videre med offentlig transport.

Læs mere om billeje i Grenoble lufthavn

Udflugtsmål inden for rækkevidde

Med biludlejning i Grenoble har du et væld af spændende udflugtsmål inden for din rækkevidde, hvad enten det er natur eller kulturelle seværdigheder, du går efter.

  • Château de Vizille – smukt slot 16 kilometer fra Grenoble. Huser et museum for den franske revolution.
  • Parc Naturel Régional de Chartreuse – nationalpark omkring 30 kilometer fra byen med idyllisk natur og charmerende landsbyer.
  • Parc Naturel Régional du Vercors – ideelt udflugtsmål hvis du vil bruge en dag på at vandre.
  • Napoleonsruten – du kan følge i Napoleon Bonaparte’s fodspor på en rute ned mod middelhavet.

Nyttige links

Du kan finde mere information om Grenoble på byens egen hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Grenoble Find Billeje her --> Sammenlign priser her