Billeje i Grenoble Lufthavn

Grenoble Lufthavn (GNB) er en lufthavn beliggende ca. 40 kilometer fra selve byen Grenoble, der er en fransk Alpe-by. Der ekspederes op mod en halv million passagerer årligt via Grenoble Lufthavn.

Lufthavnen er især populær, eftersom Grenoble er en by, der ligger på foden af Alperne. Dermed er det både det flotte landskab, Alperne og især også kulturen bag Grenoble, der tiltrækker turisterne til byen. Frankrig er også et meget flot land generelt, med mange charmerende og hyggelige byer – Grenoble er kun én af dem, som kan besøges via Grenoble Lufthavn.

Lufthavnen går også ind under navnet Grenoble-Isère Airport. Ser man dette på nogle af skiltene, så skal man ikke fortvivle – der menes den selvsamme lufthavn.

Lufthavnen giver også rig mulighed for biludlejning, da man kan bestille billig billeje i Grenoble Lufthavn. Dette er en god ide, hvis man har tænkt sig at køre et sted hen, såfremt man gerne vil stå på ski. Det er bestemt også det hele værd, hvis man benytter sig af billeje fra Grenoble Lufthavn for at besøge nogle af de andre byer i området, eller hvis man gerne vil se lidt mere af den uforglemmelige natur omkring Alperne.

Seværdigheder og attraktioner i Grenoble

Grenoble har en historie, der dækker over 2 millennier, hvilket gør det til en gammel by med meget kultur og historie. Det har før i tiden været hovedstaden i et stort herredømme, som endte efter den franske revolution (1789-1799). Der er stadig mange flotte borge, tårne og slotte efter herredømmets tid, og disse tiltrækker ofte turisternes opmærksomhed.

Er man stadig vild med kultur og historie, så kan man også besøge museet i Grenoble, som huser mange antikke ting, der strækker sig over det meget store tidsperspektiv, som selve byen har været en del af.

Når man så gerne vil tage en pause fra det hele, så kan man få lidt frisk luft og overblik ved at benytte svævebanerne i Grenoble, der giver det fuldstændige overblik over byen, men samtidig også over det meget flotte landskab, som den franske by Grenoble er omgivet af. Det er meget let at komme til de forskellige seværdigheder og attraktioner, blandt andet er det med billeje fra Grenoble Lufthavn meget hurtigt at køre til de forskellige steder, som man som turist gerne vil se.

Selvfølgelig er Alperne også en seværdighed og attraktion i sig selv, og der kan gå mange dage med at nyde Alpernes storhed. Derudover byder Grenoble selvfølgelig på ægte cafeliv, der kun kan tilegnes Frankrig. Der er derfor alt fra shopping og cafe til landskab og kultur i Grenoble. Skal man nå at se det hele, så er det vigtigt at tænke på transporten også.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Grenoble lufthavn

Generelt er Frankrigs transportsystem meget effektivt, og der er mulighed for at tage offentlig transport mange steder hen – også i Grenoble. Det vigtigste i dette tilfælde er selvfølgelig, hvorvidt man er klar til at ofre tid på at vente. Transporttid er noget, der kan gøre en lang ferie meget kort, og man skal da heller ikke komme hjem til Danmark og tænke tilbage på ferien, hvor minder om ventetider plager en. Til dette er der en rigtig god løsning: Billeje i Grenoble – evt. fra lufthavnen.

Man bør leje en bil allerede i Grenoble Lufthavn, eftersom det er der, man lander, når man skal til Grenoble. Derudover er det meget udbredt at bestille billig billeje i Grenoble Lufthavn, og dermed kan du faktisk spare en masse tid, da du får nøglerne, når du lander i lufthavnen. Derefter skal man blot køre hen til de ønskede destinationer og områder, som man gerne vil besøge.

Ønsker man at benytte offentlig transport, så kan der tages en bus til og fra Grenoble Lufthavn.

Billig billeje i Grenoble lufthavn

Takket være Billeje.info er det nu endnu billigere at bestille billig billeje i Grenoble Lufthavn, da vores søgemaskine finder de bedste priser til dig. Benyt vores hjemmeside, når du skal bestille billeje i Grenoble Lufthavn, og spar en masse tid inden og under ferien.

Du kan hurtigt krydse ”billeje i Grenoble” af fra din liste, hvis du bestiller bilen nu. Desuden får du leveret nøglerne, når du lander i lufthavnen i Grenoble, så der er meget mindre at tænke over på ferien.

Gør dig selv og familien en tjeneste og bestil billeje i Grenoble Lufthavn nu.

Et godt tip er at benytte filterfunktionen i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Grenoble lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Besøg Grenoble Lufthavns officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Grenoble Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her