Billeje i Macon

Bestil din billeje i Macon i Bourgogne-France-Comté i det østlige Frankrig med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Bourgogne-France-Comté-regionen og det østlige Frankrig.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Macon, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Macon og det Bourgogne-France-Comté-regionen i dit helt eget tempo.

Macon

Smuke Macon. Foto-kredit: Luciani71. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Information om Macon

Macon er hovedstaden i Saône-et-Loire i en by i Bourgogne-France-Comté-regionen i det sydøstlige Frankrig. Byen ligger ved floden Saône omkring 70 km nord for Lyon. Der er omkring 34.000 indbyggere i byen.

Dens historie går tilbage til 200 f.Kr. I middelalderen var hovedstaden i amtet Macon Mâconnais. Byen kom under fransk herredømme i 1228. Macon er en del af verdens mest berømte historiske vinregioner, Bourgogne. Byen har også attraktioner som Descombin Art Studio, Hotel-Dieu Apothecary, et apotek fra 1761 med 1800 møbler, resterne af Skt. Vincents katedral med to tårne, og museet Ursulinas, der nu huser et arkæologisk museum.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste lufthavn er Lyon lufthavn, som har det officelle navn Lyon Saint-Exupéry lufthavn og som ligger ca. 90 kilometer fra byen. Læs mere om billeje i Lyon lufthavn her.

Billeje i Macon

Der er pt flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Macon, såsom Budget, Europcar og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Macon og det østlige Frankrig. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Macon online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Macon, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Macon

Der findes mange interessante og seværdige steder i det sydøstlige Franrkig, som du kan opleve med en lejebil fra Macon, foruden naturligvis Macon selv.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Macon, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Lyon (ca. 71 km)
  • Vichy (ca. 145 km)
  • Saint-Etienne (ca. 131 km)
  • Clermont-Ferrand (ca. 210 m)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Bourgogne her.

Find den billigste lejebil i Macon Find Billeje her --> Sammenlign priser her