Billeje i Lyon Lufthavn

Bestil din billeje i Lyon lufthavn med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i regionen Auvergne-Rhône-Alpes og det sydøstlige Frankrig.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Lyon lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Lyon og regionen Auvergne-Rhône-Alpes i den sydøstlige del af Frankrig i dit helt eget tempo.

Lyon lufthavn

Find billig billeje i Lyon lufthavn. Foto-kredit: Jakob Pfeiffer. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0.

Information om Lyon lufthavn

Lyon lufthavn bærer det officielle navn Aéroport de Lyon-Saint Exupéry, tidligere også kendt som Lyon Satolas lufthavn, og har lufthavnskoden LYS. Lufthavnen ligger på adressen 69125 Colombier-Saugnieu, Frankrig, ca. 20 kilometer sydøst for byen Lyon i kommunen Colombier-Saugnieu i regionen Auvergne-Rhône-Alpes i den sydøstlige del af Frankrig.

Lufthavnen har ca. 11 millioner passagerer om året, hvilket gør den til den tredjestørste lufthavn i Frankrig. Der er to terminaler i lufthavnen, terminal 1 og terminal 2, der i sidstnævnte tilfælde hovedsageligt bruges af Air France.

Blandt lufthavnens destinationer er flere af de største franske byer, herunder naturligvis hovedstaden Paris, samt en lang række internationale destinationer. I skrivende stund har Easy Jet flyvninger til både København og Stockholm (sidstnævnte dog kun sæsonmæssigt i skrivende stund) blandt de skandinaviske lande.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Lyon lufthavn

Der er pt flere store internationalt kendte biludlejningsfirmaer tilstede i Lyon lufthavn, såsom Enterprise, Sixt, Hertz og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Lyon og det sydøstlige Frankrig. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Lyon lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Lyon lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Lyon lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i det sydøstlige Frankrig, som du kan opleve med en lejebil fra Lyon lufthavn, foruden naturligvis Lyon selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Lyon lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Lyon (ca. 20 km)
  • Macon (ca. 90 km)
  • Saint-Etienne (ca. 75 km)
  • Grenoble (ca. 90 km)
  • Valence (ca. 116 km)
  • Vichy (ca. 190 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Lyon her.

Besøg lufthavnens officielle hjemmeside her.

Find den billigste lejebil i Lyon Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her