Billeje i Agen Lufthavn

Bestil billeje i Agen Lufthavn og giv dig selv de bedste betingelser for at opleve denne charmerende franske by. Bruger du søgemaskinen her på billeje.info til at finde den billigste lejebil i Agen lufthavn slipper du helt for at bekymre dig om offentlig transport. I stedet kan du i dig helt eget tempo udforske Agen og resten af regionen.

Kanalen Canal de Garonne løber igennem Agen. Foto: KoS, Public Domain.

En lille lufthavn

Agen Lufthavn ligger blot 3 kilometer sydvest for selve Agen by. Lufthavnen, der officielt hedder Aéroport d’Agen La Garenne (AGF), har kun én fast rute til Paris Orly Lufthavn, som drives af Chalair. Den benyttes årligt af omkring 40.000 passagerer, primært forretningsfolk, så der er altså tale om en meget lille lufthavn. Der er dog også en vis trafik af private charterfly og fritidsfly i lufthavnen.

Der har været en beskeden, men stabil vækst i Agen Lufthavn de senere år. Turismen i Agen er ganske vist stadig beskeden, men det er dog ikke ensbetydende med, at her ikke er seværdigheder. Vil du opleve det ægte franske provinsliv, er byen desuden et godt rejsemål. Det vil du især kunne opleve, hvis du lejer en bil.

I og med passagertallet er så lavt, er kundegrundlaget ikke stort nok til at biludlejningsselskaberne kan have en fast bemanding i lufthavnen. Har du brug for billig billeje i Agen Lufthavn tilbyder Europcar, Avis, Enterprise og Sixt dog alle levering af lejebiler til lufthavnen. Det kræver dog, at du laver en reservation i forvejen.

Biludlejning i Agen Lufthavn skal forudbestilles

Vil du ikke risikere at stå i Agen Lufthavn uden mulighed for at komme videre, kan du booke en lejebil i søgemaskinen her på Billeje.info. Du skal blot angive, hvornår du har brug for billeje. Så finder søgemaskine, der stilles til rådighed af CarTrawler, priser fra de forskellige udbydere i lufthavnen. Så slipper du for at tjekke priser hos hver enkelt, men kan i stedet hurtigt finde det bedste tilbud på billeje i Agen Lufthavn.

Normalt vil du ved billeje i en lufthavn blot skulle henvende dig ved dit biludlejningsselskabs skranke efter ankomst for at få udleveret din bil. I en lille lufthavn som Agen er proceduren en lidt anden, da billeje kun er muligt ved forudbestilling. Din udlejer vil give dig nærmere vejledning.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev det sydvestlige Frankrig med billeje

Det er ideelt at leje en bil i Agen, hvis du vil udforske denne charmerende by og dens omgivelser. Med sin beliggenhed midt mellem Atlanterhavet og Middelhavet er Agen med billeje et godt udgangspunkt for at udforske det sydvestlige Frankrig.

Både Agen og resten af regionen byder på mange historiske seværdigheder og smukke naturområder, der er lettest at opleve med en lejebil. Dette er således et landskab fuld af slotte og typiske Bastides og små befæstede byer. På på dagsture og længere ture, vil du blive forkælet med unikke oplevelser hele dagen.

Populære destinationer i området

Lejer du en bil i Agen, er både Toulouse og Bordeaux nemme at nå. Blandt de destinationer du bør se, når du har lejet en bil i Agen, hører også Tarn og Aveyron.

  • Forlystelsesparken Walibi Sud-Ouest
  • Grottes de Fontirou
  • Toulouse
  • Bordeaux

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside
Det lokale turistkontor

Find den billigste lejebil i Agen Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her