Billeje i Bordeaux

Grand Teatret i Bordeaux. Foto: Christophe Finot

Skal du ud og se det smukke landskab omkring Bordeaux, er det en god ide at leje en bil gennem Billeje.info. En lejet bil giver dig mulighed for at komme ud og se de mange flotte, gamle slotte, der ligger i området.

Chateau Lafite-Rothschild, Chateau Cheval Blanc og Chateau Margaux er blot nogle få eksempler på perler i nærheden af Bordeaux. Mange af slottene har deres egen vin og man kan flere steder få lov at følge med i noget af processen og smage den vin, som regionen omkring Bordeaux er så kendt for.

Med en lejet bil har du mulighed for at komme ud og se mange historiske attraktioner i regionen omkring Bordeaux. Landskabet er idyllisk og byder på charmerende landsbyer og en del imponerende monumenter.

En bil lejet gennem Billeje.info vil også give dig mulighed for at tage ud til sandstrandende langs Atlanterhavskysten eller op til havnebyen Arcachon hvor man får gode østers.

Syd for Bordeaux er der også mange ting at opleve og en lejet bil er en stor fordel, hvis man vil lidt væk fra hovedvejene og ud i de små landsbyer. Øst for byen gør en lejebil det nemt at besøge Saint-Émilion, hvor der produceres verdensberømt vin og som også er at finde på UNESCOS verdensarvsliste.

De fleste af disse interessante steder kan nås inden for en time fra Bordeaux med en bil lejet gennem Billeje.info. Hos os kan du finde den bedste handel på forhånd og dermed sikre dig den frihed, en bil giver på ferien, uden at slå bunden ud af feriebudgettet.

Vinkælder i Bordeaux. Kilde: Jon

Lej en bil i Bordeaux online

Inden du tager på opdagelse uden for byen i din lejebil, bør du naturligvis også tage dig tid til at besøge nogle af seværdighederne i selve Bordeaux.

Byen er måske nok mest kendt for sine fremragende vine, men har også mange attraktioner at byde på. Blandt dem er Cathédrale Saint-André fra 1096 og Grand Theatre fra 1780. Vi skal også nævne kunstmuseerne, Musée des Beaux-Arts og Musee d’Art Contemporaire. Og naturligvis har den berømte vinby også sit egen vin-Museum Vinorama.

Er det vinoplevelser, du går efter? Med billeje i Bordeaux i det sydvestlige Frankrig, kan du udforske området omkring Bordeaux, som er kendt for at huse nogle af verdens bedste vinproducenter og der er ligeledes rig mulighed for at besøge nogle af de mange vinslotte, der findes i området.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev byen med en lejet bil i Bordeaux

Bestil jeres lejebil online hjemmefra, så står den klar til jer, når I ankommer, for eksempel til lufthavnen eller et andet valgfrit sted. Bordeaux er et utroligt smukt og naturskønt område, som man bedst oplever med biludlejning, så man kan komme ud til flere punkter af området.

I kan også vælge at tage bilen ud til vandet og gå en tur langs floden Garonne. Der er masser af interessante attraktioner og historiske seværdigheder, som man kan opleve på sit ophold i Bordeaux, og der er ingen tvivl om, at det er en rigtig god idé at booke leje af bil i Bordeaux, hvis man vil have størst mulig frihed i løbet af sin ferie.

Udlejning af bil i Bordeaux, Frankrig

Den bedste måde at benytte sig af biludlejning i Bordeaux i Frankrig, er at bestille hjemmefra og afhente bilen i lufthavnen, men der er flere mulige afhentningspunkter, I kan afhente jeres bestilte lejebil fra.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Bordeaux, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Bordeaux Find Billeje her --> Sammenlign priser her