Billeje i Bordeaux Lufthavn

Lej en bil i Bordeaux Lufthavn og tag på en oplevelses rig bilferie i det sydvestlige Frankrig, hvor du slipper for den lange køretur nordfra. Start med at besøge den arkitektonisk smukke by og lær en masse om vin og vinslotte, for du kører videre til de mange andre spændende seværdigheder i området omkring Bordeaux.

Lejer du en bil, kommer du nemt videre fra Bordeaux Lufthavn. Foto: Ardfern, CC BY-SA 3.0

Lufthavnen

Bordeaux Lufthavn ligger 12 km vest for selve Bordeaux. Lufthavnen, der har det officielle navn Aéroport de Bordeaux-Mérignac (BOD), benyttes årligt af omkring 6,8 millioner passagerer (2018). Mere end halvdelen af disse er internationale rejsende, som især benytter sig af lavprisflyselskaber som Ryanair og easyJet, der betjener lufthavnen. Sidstnævnte er målt på passagerer et af de største flyselskaber i lufthavnen, men overgås dog af Air France. Det franske nationalflyselskab tilbyder især mange daglige afgange på indenrigsruterne til Paris-Orly og Paris Charles-de-Gaulle. I alt tilbyder de omkring 30 flyselskaber i lufthavnen ruter til knap 100 destinationer, hvilket inkluderer alle de skandinaviske hovedstæder.

Bordeaux Lufthavn har alle de faciliteter, man kan forvente af en mellemstor, international lufthavn. Du finder således et begænset, men tilstrækkeligt udvalg af restauranter, barer og butikker samt hæveautomater og Wifi. Sidst, men ikke mindst, betjenes lufthavnen af en bred vifte af internationale biludlejningsselskaber som for eksempel Avis, Europcar, Firefly, Hertz og Interrent.

Find en billig lejebil i Bordeaux Lufthavn

Du finder biludlejningsselskabernes skranker i ankomstområdet mellem Hall A og Hall B. Når du har fået udleveret dine nøgler, finder du selve lejebilerne parkeret overfor Hall B. Takket være det brede udvalg af selskaber, er der gode chancer for at finde billig billeje i Bordeaux Lufthavn. Du bør dog ikke blot møde op ved skranken uden en reservation, hvis du vil være sikker på at få den bedste pris og en bil, som passer til dine ønsker. I stedet bør du booke din lejebil online hjemmefra.

Det kan du hurtigt gøre i søgemaskinen her på Billeje.info, som stilles til rådighed af CarTrawler. Her skal du blot angive din ønskede lejeperiode for at få en oversigt over de billigste priser på biludlejning fra alle de forskellige udbydere i lufthavnen.

Besøg vinslotte med billeje Bordeaux Lufthavn

Med biludlejning i Bordeaux Lufthavn giver du dig selv ideelle muligheder for at udforske området omkring Bordeaux og Gironde i dit helt eget tempo. Igennem byen Bordeaux løber floden Garonne, og det kan anbefales at parkere lejebilen for at tage en gåtur langs eller over floden. Generelt kan byen byde sine besøgende på et virkelig spændende landskab og en masse spændende historiske bygninger. Tag blandt andet forbi Place de Victoires og se den smukke triumfbue Porte d’Aquitaine.

Bordeaux er om nogen by kendt for at huse nogle af verdens bedste vinproducenter og vine. Vin er således også en stor del af turismen her, og der er rig mulighed for at køre ud til nogle af de mange vinslotte, der ligger i byen, for eksempel det verdensberømte slot St. Emilion, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, hvis man har bestilt en lejebil i Bordeaux Lufthavn. Der er dog også mange andre seværdigheder og byer i denne del af Frankrig, som er inden for din rækkevidde med billeje.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer inden for rækkevidde

  • Arcachon
  • Saint-Émilion
  • Bergerac
  • Biarritz
  • Sarlat

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Bordeaux lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her