Billeje i Toulouse

Capitole, Toulouse. Foto: Eric Pouhier

Mange af Frankrigs største seværdigheder ligger inden for rimelig køreafstand af Toulouse, så derfor er billeje med Billeje.info garantien for at nå mest muligt på turen.

Bestiller du biludlejning i Toulouse gennem Billeje.info, åbner mulighederne sig i og omkring Toulouse: Du kan se vin-regionen Bordeaux, byen Carcassone, der ligger i en borg, og Montsegur et flot område af stor historisk betydning.

Så snart du skal ud af byen Toulouse, kommer en lejebil til sin fulde ret. Mange af seværdighederne i området er slet ikke tilgængelige med offentlig transport. Husk at booke din bil på forhånd og få det bedste tilbud gennem Billeje.info.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Toulouse, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og særtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Pont Saint-Pierre i Toulouse. Kilde: Ludovic Péron

Udlejning af bil i Toulouse, Frankrig

Med biludlejning til rådighed i Toulouse kommer I nemt rundt og ser byen og området omkring. Toulouse ligger lige ved Garonne floden og mange af de ældste gader i byen er stadig præget af romersk stil og byggestil.

De lyserøde murstenshuse rundt omkring i byen har givet Toulouse tilnavnet Den lyserøde by, og det er bestemt et interessant syn at se fra sin lejebil i Toulouse eller i forbindelse med en gåtur rundt i byen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Leje af bil i Toulouse

Holder man sin ferie i Toulouse i den sydlige del af Frankrig, er en tur over den berømte gamle bro, Pont Neuf, over floden Garonne et must. Pont Neuf, som løst oversat faktisk betyder ny bro, er den eneste gamle bro fra 15-1600-tallet, der stadig går over Garonne.

Oplev mere af Toulouse med billeje

Toulouse er kendt som (La Ville Rose), fordi de fleste af de ældre bygninger blev bygget i en besynderlig form af lyserøde mursten. Byen ligger på bredden af floden Garonne, som løber fra Atlanterhavet og Pyrenæerne i Bordeaux og i nærheden, er er forbindelsespunkt mellem Garonne og Canal du Midi, en kunstig vandvej for Middelhavet, som blev indviet så tidligt som i 1681 (og er på listen UNESCO World Heritage).

Der er mange steder af historisk og arkitektonisk art i Toulouse. Disse omfatter den 120 meter store Le Capitole de fra 1753 (de ældre dele er fra middelalderen), som huser rådhuset, samt operahuset Théâtre du Capitole. Ellers er der flere flotte middelalderlige kirker, inklusive katedralen i Saint-Etienne fra år 1200. Besøger man Toulouse bør man også se, Musée des Augustins fra 1400 tallet(et tidligere kloster), en række særlige museer og Cité de l’espace-som er en temapark for rumfartsteknologi.

Bestiller I billeje i Toulouse, er det en god idé at tage bilen ud til Canal du Midi, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, ligesom en tur til det gamle kloster, nu kunstmuseum, Les Augustin og den smukke Basilika Saint Sernin også er et besøg værd, når ferien holdes i Toulouse.

Er man en børnefamilie, og går turen til Toulouse i juni måned, vil et besøg på Festivalen for Børneteater sikkert være et hit at benytte biludlejning til.

Find den billigste lejebil i Toulouse Find Billeje her --> Sammenlign priser her