Billeje i Toulouse Lufthavn

Bestil din billeje i Toulouse lufthavn – også kaldet Aéroport de Toulouse–Blagnac på fransk – og oplev den smukke sydfranske by Toulouse og den sydlige del af Frankrig med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre sydfranske vine og retter til rimelige priser, smukke naturoplevelser og store historiske og kulturelle seværdigheder i Occitanie-regionen i den sydlige del af Frankrig, der i flere årtier har været et populært rejsemål blandt skandinaver.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Toulouse lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Toulouse og Occitanie-regionen i dit helt eget tempo.

Toulouse Lufthavn

Afgangshallen i Toulouse Lufthavn. Foto-kredit: Léna. Oploadet under licensen CC BY 3.0

Information om Toulouse Lufthavn

Toulouse Lufthavn bærer det officielle navn Toulouse Blagnac Lufthavn – eller på fransk: Aéroport de Toulouse-Blagnac – og har lufthavnskoden TLS. Lufthavnen ligger på adressen Aéroport de Toulouse-Blagnac, BP 90 103, 31703 Blagnac Cedex, 10 kilometer nordvest for Toulouses bycentrum i departementet Haute-Garonne i Occitanie-regionen.

Lufthavnen har omkring 9.300.000 passagerer og 95.000 flyaktiviteter om året til mere end (pt) 75 destinationer, der for det meste ligger i Europa og Nordafrika, foruden et par ekstra sæsonmæssige langdistance-forbindelser.

Lufthavnen ligger i en højde på 152 meter over middelhavet. Den har to asfalterede baner: 14R / 32L er 3.500 gange 45 meter og 14L / 32R er 3.000 gange 45 meter. Både Airbus og ATR fremstiller fly på nærliggende faciliteter og tester dem fra lufthavnen. En Concorde, der tidligere blev benyttet af Air France, bevares på Aeroscopia Museum nær lufthavnen.

Blandt de mange flyselskaber, der benytter sig af lufthavnen, er Air France, Lufthansa, Alitalia, Easyjet, British Airways, Brussels Airlines, Iberia Express, Iberia Regional, Ryanair, Vueling, Turkish Airlines, TAP Air Portugal, Tunisair, Nouvelair, KLM, Flybe, APG Airline, Air Algerie, Aegaen Airlines, Air Corsica og Aigle Azur.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Toulouse Lufthavn

Der er i skrivende stund flere store internationalt kendte biludlejningsfirmaer til stede i Toulouse Lufthavn, herunder Goldcar, Sixt, Avis og Europcar; og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Toulouse, Occitanie og den øvrige del af Sydfrankrig. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Toulouse Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den sydfranske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Toulouse Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Toulouse Lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i Toulouse, Occitanie-regionen og den øvrige del af det sydlige Frankrig, som du kan opleve med en lejebil fra Toulouse Lufthavn. Området er rigt på lækre sydfranske vine og retter til rimelige priser, smukke naturoplevelser og store historiske og kulturelle seværdigheder; oplev f.eks. de nærliggende byer Montauban, Castres og Auch – eller foretag en dagsudflugt til skønne Montpellier, der lokker med si nærhed til havet, sin berømte plads, Place de la Comédie, og sine mange smukke bygninger. Kort sagt har Toulouse, Occitanie-regionen og den øvrige del af Sydfrankrig lidt af det hele.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Toulouse Lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Toulouse (ca. 10 km)
  • Montauban (ca. 55 km)
  • Castres (ca. 85 km)
  • Auch (ca. 75 km)
  • Montpellier (ca. 250 km)

Nyttige links

Besøg hjemmesiden for Toulouses officielle turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Toulouse Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her