Billeje i Cannes Lufthavn

Udsigt over Cannes. Kilde: David Baron

Flyv til Cannes og bestil en lejebil i Cannes Lufthavn og oplev denne skønne sydfranske by i dit helt eget tempo. Med biludlejning fra lufthavnen i Cannes, kan du udforske byen på egen hånd og har desuden resten af den franske riviera inden for rækkevidde.

Lufthavnen

De første år efter åbningen i 1930’erne var Cannes Lufthavn den eneste lufthavn ved den Den Franske Riviera, Côte d’Azur. I dag er Cannes-Mandelieu Airport, som er lufthavnens officielle navn, stadig en attraktiv lufthavn takket være sin bynære placering blot 5 kilometer vest for bymidten. Det er dog en lufthavn, som primært benyttes af privat- og charterfly. Der er for eksempel altid en livlig trafik i lufthavnen i forbindelse med den årlige filmfestival, når filmstjerner fra hele verden strømmer til Cannes.

Nu til dags er det først og fremmest Nice Lufthavn, som er indgangsporten til Côte d’Azur for de fleste flyrejsende. Lander du alligevel i Cannes Lufthavn, tager det dig ikke lang tid at køre ind til Frankrigs største filmby med en lejebil. Udover den berømte filmfestival er der i løbet af året en stor international fyrværkerifestival, som holdes på stranden og ikke mindst et farverigt karnevalet på Rivieraen. Du har naturligvis også de andre kendte byer som Saint-Tropez og Monaco langs rivieraen inden for din rækkevidde, når du bestiller billeje i Cannes Lufthavn.

Nyd den franske Riviera med lejebil i Cannes Lufthavn

Faktisk er der masser af ting at lave og se i det sydfranske, når du bestiller billeje i Cannes Lufthavn med billeje-søgemaskinen her på siden. Når du har udforsket seværdighederne i selve Cannes, kan du således nyde godt af lejebilens frihed til at udforske resten af regionen.

Vil du ikke være afhængig af offentlig transport, bør du for en sikkerheds skyld bestille din lejebil online. Det kan du hurtigt gøre i søgemaskinen her på Billeje.info. Den søger automatisk efter de billigste priser på billeje i Cannes Lufthavn fra en stribe forskellige udlejere. Så slipper du helt for at tjekke, hvilke udlejere der betjener lufthavnen. I stedet skal du blot angive den ønskede lejeperiode, hvorefter deres søges hos Avis, Europcar, Sixt og mange andre udlejere.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Cannes Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at få vist biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer indenfor rækkevidde

Der er masser at se og opleve langs den franske riviera, men det kan også varmt anbefales at køre nogle ture op i det bjergrige bagland. Her kan det ligesom i byernes smalle gader være en fordel med en lejebil, som ikke er så stor. Det gør det nemmere at komme omkring på de smalle bjergveje og finde parkeringspladser. Samtidig betyder det til tider stejle terræn dog, at en bil med en vis motorkraft gør turen mere komfortabel.

Ligger din endelige destination længere væk fra Cannes Lufthavn, vil for eksempel A8-motorvejen, der løber lige nord om lufthavnen, hurtigt fører dig mod Nice og den italienske grænse eller i modsat retning mod Marseille.

  • Cannes
  • Nice
  • Antibes
  • Monaco / Monte Carlo
  • Saint-Tropez
  • San Remo (Italien)

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Cannes Lufthavn Find Billeje her -- data-src=