Billeje i Angoulême Lufthavn

Den gamle bydel i Angoulême. Kilde: Jean-louis Zimmermann

Med en lejebil i Angoulême Lufthavn, kan du opleve byen og området på egen hånd. Bestil din biludlejning hjemmefra og kom nemmere videre fra lufthavnen ind til byen og videre.

Lufthavnen

Angoulême Lufthavn, der officielt hedder Angoulême – Cognac International Airport (ANG), ligger 15 km nordøst for selve Angoulême. Der er tale om en lille og forholdsvis nyrestaureret lufthavn (2008), som er i stand til at modtage fly i Boing 737-størrelsen. I skrivende stund benyttes lufthavnen dog ikke af faste rutefly. Ryanair havde indtil 2010 en forbindelse hertil fra Stansted, og Air France betjente tidligere en rute til Lyon.

Find billig biludlejning i Angoulême Lufthavn

Billeje er uden tvivl den bedste måde at komme rundt i Frankrig på. Lejer du en bil i Angoulême Lufthavn, slipper du helt for at skulle forberede din rute i forvejen med offentlig transport. I stedet kan du rejse i dit eget tempo og har friheden til at følge pludselige indskydelser, når du passerer interessante seværdigheder eller byer.

Du kan nemt søge efter den billigst biludlejning i Angoulême Lufthavn og alle andre lufthavne i Frankrig her på Billeje.info. Du skal blot angive, hvor og hvornår du ønsker at leje en bil i søgemaskinen øverst her på siden. Så skal du blot læne dig tilbage, mens søgemaskine fra CarTrawler går på jagt efter de billigste priser fra en lang række store og små udbydere. Du slipper således helt for selv at skulle tjekke de bedste tilbud fra hvert enkelt biludlejningsselskab. I stedet indhenter søgemaskinen selv priser fra Avis, Europcar, Hertz og mange andre udbydere.

Oplev tegneseriernes by med billeje

Når I kører i jeres lejebil fra Angoulême Lufthavn og videre ud i byen, vil I opleve, at byen er utrolig smuk udsmykket. Når man først er nået forbi den industrialiserede del af Angoulême og til den ældre bydel, der emmer af ægte fransk stemning på sin helt egen måde. Rundt omkring i byen kan man finde mure og vægge udsmykket med tegneseriefigurer og -motiver.

For familier med børn, er det næsten et must, at I tager ud og oplever museet Cité internationale de la bande dessinée – Den internationale Tegneserieby – i Angoulême. Byens forkærlighed for tegneserier og billeder er måske den største tiltrækningskraft på turister, og ikke mindst byens stolthed. Læg for eksempel også mærke til vejskiltene i byen, når I går rundt i Angoulême, som forestiller talebobler.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer inden for rækkevidde

Billeje i Angoulême Airport er uden tvivl den bedste måde at komme rundt i området på. Der er et væld af attraktioner og seværdigheder, som man nemmest når rundt til med en bil til rådighed.

  • Limoges
  • Cognac
  • Poitiers
  • La Rochelle
  • Bordeaux

Du kan finde mere inspiration til udflugtsmål i området på det lokale turistkontors hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Angoulême Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her