Billeje i Ajaccio Lufthavn

Stranden ved Ajaccio. Kilde: JeanbaptisteM

Bestil billeje i Ajaccio Lufthavn på den franske ø og region Korsika. Med en lejebil på Korsika, kommer du nemt rundt på hele øen, som består af grønne, bakkede og bjergrige landskaber, midt i havet.

Har man taget flyveren til Korsika til Ajaccio Lufthavn for at komme på badeferie, er der et væld af muligheder rundt på hele øen. De mest familievenlige strande ligger på den nordlige del af øens kyst, og der er faktisk rigeligt af dem, mens de mere uberørte og mindre strande ligger på den sydlige del af Korsika.

Tag lejebil fra Ajaccio Lufthavn til de skønne strande

Der er ingen tvivl om at Korsika er et paradis for vandhunde, hvad enten det gælder almindelig badeferie, snorkling eller måske en kort sejltur. Vil man hellere blive på land, kan man med billeje køre ud til nogle af de mange steder på øen, hvor man kan leje heste og herfra tage en ridetur rundt på øen.

Korsika har et af verdens smukkeste naturlandskaber, især på den sydlige del af øen. I den mere nordlige del finder man flest turister, og det er her, badeferien oftest holdes, når man holder sin ferie på Korsika. Bestiller I biludlejning i Ajaccio Lufthavn har I mulighed for at komme ud og opleve mange af øens små landsbyer, som lever i bedste velgående, og som byder på en masse oplevelser, også for turister med børn.

Find den billigste lejebil i Ajaccio Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her