Billeje i Biarritz Lufthavn

Bestil din billeje i Biarritz Lufthavn her og spar mange penge! Med en lejebil kommer du ikke blot nemt rundt til de bedste strande i Biscayabugten, men har også en stribe af regionens mest interessante seværdigheder inden for din rækkevidde.

Lej en bil i Biarritz Lufthavn og nyd godt af alle områdets attraktioner. Foto: José Sáez, CC BY-SA 2.0

Lufthavnen

Aéroport De Biarritz-Bayonne-Biarritz (BIQ), der også er kendt som Aéroport de Parme, ligger 5 km sydøst for Biarritz i Frankrig.

Årligt benytter omkring 1,2 millioner passagerer lufthavnen i Biarritz, som betjenes af adskillige store og små flyselskaber med ruter til resten af Europa. Der tilbydes i skrivende stund blandt andet sæsonruter til Stockholm og København med SAS. Hovedparten af ruterne fra Biarritz Lufthavn er ligeledes sæsonruter, men der er også året rundt forbindelser til blandt andet Paris med easyJet og London-Stansted med Ryanair.

Biarritz Lufthavn er ikke nogen stor lufthavn, men du alligevel et godt udvalg af spisesteder og butikker i terminalen. Andre faciliteter omfatter trådløs internetadgang, VIP-lounge, konferencecenter og hæveautomat. Sidst, men ikke mindst, er der et godt udvalg af biludlejningsselskaber, som inkluderer Avis, Europcar og Hertz.

Billigste billeje i Biarritz Lufthavn

Det er ikke overraskende, at Biarritz Lufthavn har mange sæsonruter. Sommeren er således det klart mest populære tidspunkt at rejse til denne badeby ved Atlanterhavskysten i den sydvestlige ende af Frankrig. Biarritz er kendt for dens flotte strande og for at være et af de bedste at surfe i Europa. Surfere fra hele verden kommer således hertil om sommeren for at tæmme bølgerne.

Vil du ikke vente på en bus for at komme det sidste stykke fra lufthavnen ind til Biarritz, kan du med fordel leje en bil i Biarritz Lufthavn ved hjælp af søgemaskinen her på Billeje.info. Du behøver ikke på forhånd vide, hvilke biludlejere der er i lufthavnen. Du skal blot angive den ønskede lejeperiode for at få en oversigt over den billigste billeje i Biarritz Lufthavn.

Lej en bil i Biarritz og tag på opdagelse i Baskerlandet

Men turisterne vil ikke blive skuffet, denne by ikke reduceres til sine villaer, dets Casino og dens strande. Mange vælger at leje en bil i Biarritz for at opdage de mest skjulte hjørner. Besøger man Biarritz i en lejet bil, vil den besøgende opdage en rig arkitektonisk arv.

Lejer du en bil i Biarritz Lufthavn, kan du nemt udforske byen og nærområdet. Er det maleriske landskaber, du søger, bør du lægge vejen forbi fiskerihavnen, som stadig huser de såkaldte “crampottes”, traditionelle fiskerskure. Har du mod på det, kan du tage de 248 trin op til toppen af fyrtårnet på Saint-Martin.

Det er dog ikke kun for at komme nemt til stranden eller rundt til seværdighederne i nærområdet, at du bør leje en bil i Biarritz Lufthavn. Med en bil er også Cap Ferret, Arcachon og Bordeaux must-see destinationer. Bruger du Biarritz som udgangspunkt for en egentlig kør-selv-ferie i Frankrig og Baskerlandet, er det oplagt at køre de 315 km mod øst til Toulouse, der fortryller besøgende med sine lyserøde murstensbygninger. Begynder du din rejse i en lejet bil fra Biarritz, er Pyrenæernes nationalpark også et besøg værd.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer inden for rækkevidde

  • Saint Jean de Luz
  • San Sebastian (Spanien)
  • Hondarribia (Spanien)
  • Toulouse

Du kan finde mere information om lufthavnen på dens officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Biarritz Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her