Billeje i Chambery

Bestil din billeje i Chambery og oplev Auvergne-Rhône-Alpes-regionen i den østlige del af Frankrig med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der er masser af gode muligheder for at stå på ski, få unikke naturoplevelser i de franske Alper og opleve interessante historiske og kulturelle seværdigheder i regionen Auvergne-Rhône-Alpes og resten af det sydøstlige Frankrig med udgangspunkt i Chambery – og med biludlejning er du ikke afhængig af offentlig transport, men kan opleve Auvergne-Rhône-Alpes-regionen i dit helt eget tempo.

Chambery

Chamberys smukke centrum. Foto-kredit: Pug Girl. Oploadet under licensen CC BY 2.0

Information om Chambery

Chambery er hovedstaden i departementet Savoie i regionen Auvergne-Rhône-Alpes i den østlige del af Frankrig. Byen, der i dag har omkring 60.000 indbyggere, har været den historiske hovedstad i Savoy-regionen siden det 13. århundrede, da Amadeus V, Grev af Savoy, gjorde byen til sit magtmæssige centrum.

Byen ligger i en stor dal omgivet af bjergene Massif des Bauges mod øst (domineret af Le Nivolet, hvor også La Croix du Nivolet findes), Mont Granier (Chartreuse) og Chaîne de Belledonne mod syd, Chaîne de l’Épine (det sydligste bjerg i Jurabjergene) mod vest og søen Lac du Bourget mod nord.

Foruden sin beliggenhed tæt på de sydøstfranske bjergmassiver er byen også kendt for at rumme spændende kulturelle og historiske seværdigheder, såsom Château de Chambéry og Fontaine des Éléphants.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Leje af bil i Chambery

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Chambery, ikke mindst, når du gerne vil opleve noget af områdets fantastiske natur, såsom forbjergene til bjergkæden Alperne, der hvert år tiltrækker tusindvis af turister til byen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til Chambery i den sydøstlige del af Frankrig.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Chambery, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Flere biludlejningskontorer for nogle af markedets største biludlejningsfirmaer ligger helt inde i centrum af Chambery, herunder Hertz, Avis og Europcar.

Steder du kan opleve med billeje i Chambery

Af seværdige steder, der ligger inden for en overskuelig afstand af Chambery i en lejebil, kan nævnes:

  • Parc Natural Regional de Chartreuse (ca. 37 kilometer)
  • Grenoble (ca. 60 kilometer)
  • Voiron (ca. 45 kilometer ad den hurtigste rute)
  • Albertville (ca. 53 kilometer)
  • Lyon (ca. 108 kilometer ad den hurtigste rute)

Læs mere om Chambery på byens officielle turistkontors hjemmeside her.

Lej bil ved ankomst i Chambery lufthavn

Chambery lufthavn ligger mindre end en kilometer fra byens centrum og du finder her et stort udvalg af billig billeje. Fra Danmark rejser mange hvert år på skiferie til den sydøtslige del af Frankrig og flyver i den forbindelse til Chambery lufthavn. Lej din bil billigt online i søgemaskinen her på Billeje.info og spar penge på din billeje i Chambery.

Bestil billeje i Chambery lufthavn her.

Find den billigste lejebil i Chambery Find Billeje her --> Sammenlign priser her