Billeje i Antibes

Bestil din billeje i Antibes i regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur og det .

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Antibes, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Antibes og regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur i dit helt eget tempo.

Antibes

Antibes. Foto-kredit: Gilbert Bochenek. Oploadet under licensen CC BY 3.0.

Information om Antibes

Antibes ligger i det sydøstlige Frankrig, ved Middelhavet – nærmere bestemt i regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur (Franske Riviera) – mellem Cannes og Nice. Antibes Business (amt) hører til i Alpes-Maritimes, og har omkring 75.800 indbyggere. Byen blev grundlagt 300 år ekr. af grækerne.

Antibes har en af de største lystbådehavne i Europa, Lyse-Port Vauban, hvor luksusyachter er ankret op ved siden af hinanden. Turister kommer først og fremmest til Antibes på grund af det behagelige klima, de smukke strande og det azurblåt hav, men byen har også historiske attraktioner og seværdigheder.

Den gamle bydel i Antibes er en attraktion i sig selv med sine smalle gyder og gader, samt små butikker. En anden populær attraktion i byen er Picasso Museet, der huses i slottet Château Grimaldi. Samlingen består af mere end 300 værker, som stammer fra den tid, hvor Picasso levede i denne by. En anden attraktion er det stjerneformede Fort Le Fort Carré fra 1550.

For familier med børn kan Marineland forlystelsesparken placeret uden for byen være attraktiv med dens delfin-show, sommerfugle-gård og et vandland.

Billeje i Antibes

Der er pt flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Antibes, såsom Sixt, Europcar og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Antibes og regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Antibes online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Antibes, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Skal du besøge Antibes, er det billigst og nemmest at bestille billeje i Nice lufthavn, som er den nærmeste internationale lufthavn. Aéroport Nice Côte d’Azur, som Nice lufthavn officielt hedder, ligger kun ca. 20 kilometer fra Antibes. I Nice lufthavn finder du billig billeje fra alle biludlejningsselskaber i databasen. Bestil billig billeje i Nice lufthavn her.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Steder du kan opleve med biludlejning fra Antibes

Der findes mange interessante og seværdige steder i regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur, som du kan opleve med en lejebil fra Antibes, foruden naturligvis Antibes selv.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Antibes, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Nice (ca. 21 km)
  • Cannes (ca. 12 km)
  • Toulon (ca. 134 km)
  • Marseille (ca. 185 km)
  • Genova, Italien (ca. 225 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Provence-Alpes-Côte d’Azur.

Find den billigste lejebil i Antibes Find Billeje her -- data-src=