Billeje i Antibes

Billeje i Antibes. Skal du holde ferie i Antibes i Frankrig kan du finde billig billeje i søgemaskinen som sammenligner priser på din lejebil fra mere end 500 billeje-selskaber.

Information om Antibes

Antibes ligger i det sydøstlige Frankrig, ved Middelhavet – nærmere bestemt i regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur (Franske Riviera)-mellem Cannes og Nice. Antibes Business (amt) hører til i Alpes-Maritimes, og har omkring 75.800 indbyggere. Byen blev grundlagt 300 år ekr. af grækerne.

Antibes har en af de største lystbådehavne i Europa, lyse-Port Vauban hvor luksusyachter er forankret ved siden af hinanden. Turister kommer først og fremmest til Antibes på grund af det behagelige klima, smukke strande og azurblåt hav, men byen har også historiske attraktioner og seværdigheder.

Den gamle bydel i Antibes er en attraktion i sig selv, med sine smalle gyder og gader, samt små butikker. En anden populær attraktion i byen, Picasso Museum, der ligger på slottet “Château Grimaldi. Samlingen består af mere end 300 værker skabt af Picasso, fra den tid, han levede i denne by. En anden attraktion er det stjerneformede Fort” Le Fort Carré “fra 1550.

Antibes har også et arkæologisk museum og en smuk botanisk have.

For familier med børn kan en Marineland forlystelsespark placeret uden for byen være attraktiv, herunder delfin show, sommerfugle gården og et vandland.

Billeje i Nice lufthavn

Skal du besøge Antibes er det billigst og nemmest at bestille billeje i Nice lufthavn som er den nærmeste internationale lufthavn. Aéroport Nice Côte d’Azur som Nice lufthavn hedder officelt ligger kun 20 kilometer fra Antibes. I Nice lufthavn finder du billig billeje fra alle biludlejningsselskaber i databasen.

Bestil billig billeje i Nice lufthavn