Billeje i Angers Lufthavn

Bro over floden Maine. Kilde: Toi & Moi

Tag med flyveren til Angers i den vestlige del af Frankrig og bestil biludlejning i Angers Lufthavn. Med en lejet bil til rådighed, får I mulighed for at komme nemt til hotel og seværdigheder i byen på jeres ferie.

Frankrigs 16. største by, Angers, ligger lige ved den relativt store Maine sø, som Maine floden løber ud i, og man kan derfor nemt komme til at opleve den hyggelige stemning nede ved vandet, hvor små både lægger til. Faktisk løber hele fire floder sammen ved Angers, og der er derfor masser af liv især ved vandet, som man ikke må snyde sig selv for en gåtur ved.

Oplev Angers by med billeje

Med en lejet bil fra Angers Lufthavn, kan I nemt køre ud til nogle af de mange smukke bygningsværker, der kan findes rundt omkring i Angers. Blandt andet det imponerende Chateu d’Angers – slottet i Angers – hvorfra man får en glimrende udsigt over hele Angers, og ikke mindst den smukke katedral Saint Maurice. Et tredje interessant sted at besøge er selvfølgelig Maison d’Adam, som er det ældste hus i byen, og arkitekturen i huset er en syn værd i sig selv.

Angers er hovedby i Maine-et-Loire, og med biludlejning i Angers Airport kan I nemt komme rundt til de mange seværdigheder og attraktioner, som byen har at byde på.

Find den billigste lejebil i Angers Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her