Billeje i Annecy Lufthavn

Annecy søen. Kilde: hulivili

Tag flyveren til Annecy i den østlige del af Frankrig og bestil billeje i Annecy Lufthavn, hvorfra du nemt kommer til byens mange seværdigheder. Bestiller du biludlejning hjemmefra, står bilen klar til dig i lufthavnen ved ankomst.

En af de største turistmagneter i byen er Annecy søen, som er Frankrigs næststørste sø. Der ligger omkring ti byer og landsbyer rundt omkring søen. Med biludlejning fra Annecy Lufthavn kan du køre en tur langs søen og besøge nogle af de andre byer langs vandet.

En lille lufthavn

I en lejebil vil det blot tage dig et kvarters kørsel fra Annecy Lufthavn før, at du kan stå og kigge ud over søen fra centrum af selve Annecy. Der er således mindre end 4 kilometer fra den lille lufthavn til søpromenaden i den smukke by.

Det var amerikanerne, som efter 2. verdenskrig anlagde Annecy Lufthavn på stedet, hvor der allerede var en privat flyklub. I 1972 fik lufthavnen sin 1.260 meter lange og 30 meter brede landingsbane. Annecy Lufthavn, som officielt hedder Annecy Mont-Blanc Airport, er dog helt frem til i dag forblevet en lille lufthavn. I juli 2013 blev den faste rute mellem Annecy og Paris, lufthavnens eneste rute, nedlagt. Nu til dags benyttes lufthavnen derfor kun af privatfly og mindre fritidsfly.

Vil du gerne besøge den idylliske middelalderby i de nordfranske alper, er Genève Lufthavn nærmeste internationale lufthavn. Der er normalt gode forbindelser hertil fra Skandinavien og ikke mindst gode muligheder for at leje en billig bil fra biludlejningsselskaber som Europcar, Hertz og Sixt. Tager du motorvejen er der blot 35 minutter kørsel herfra til Annecy. Andre internationale lufthavne inden for fornuftig rækkevidde af Annecy inkluderer lufthavnene ved Lyon og Grenoble, hvor der primært er gode forbindelser til med lavprisflyselskaber. Begge ligger omkring halvanden times kørsel væk.

Oplev den skønne natur med lejebil fra Annecy Lufthavn

Er man til naturoplevelser, er det den helt rette beslutning af køre i sin lejebil fra Annecy Lufthavn til et af Europas smukkeste naturreservater, Les Gorges du Fier, som er en kæmpe park, fyldt med bjerglandskaber og smukke udsigtspunkter. For de mindste børn er et besøg her gratis.

Hvert andet år er Annecy værtsby for en stor international film festival, som holdes i sommerperioden, som tiltrækker mange nysgerrige til byen, som også byder på smukke bygningsværker som for eksempel Palais de l’Isle, som fungerede som fængsel fra middelalderen og frem til 1865 og endnu engang i løbet af 2. verdenskrig. I dag er huset museum for Annecy by.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Seværdigheder inden for rækkevidde

  • Palais de l’Isle
  • Chateau d’Annecy
  • Chamonix
  • Geneve
  • Chambéry

Nyttige links

Du kan finde mere information om lufthavnen på den officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Annecy Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her