Billeje i Albi

Billeje i Albi finder du nemt i billeje-søgemaskinen som sammenligner ledige lejebiler i Albi og andre byer i Frankrig fra alle billeje-selskaber i databasen.

Information om Albi

Albi er en by i det sydlige Frankrig. Byen ligger 70 km nordøst for Toulouse, ved Tarn-floden og der er omkring 70.000 beboere i Albi.

Byen er måske bedst kendt som fødestedet for kunstneren Toulouse-Lautrec. På Museum of Toulouse-Lautrec, kan besøgende se mere end 1,000 af kunstnerens værker, som er en af de mest populære malere i Frankrig. Albi har også en berømt gotisk katedral, Sainte-Cécile, bygget i perioden 1282-1390, den er 113 meter lang, 35 meter bred og 40 meter høj. Ur tårnet er 78 meter højt. Katedralen er den største dekorerede katedral i Europa takket være renæssancemalerier på boksen. Der er også en borg fra biskoppen fra 1300 tallet, på Palais de la Berbie. I 1678 blev der lavet en have ved slottet. Her er en af de bedste udsigter over floden Tarn. Dette er det sted, hvor museet af maleren Toulouse-Lautrec ligger.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Toulouse lufthavn

Lufthavnen Toulouse Blagnac ligger ca. 70 km fra centrum af Albi. De fleste som rejser til denne del af Frankrig vælger at bestille billig billeje i Toulouse lufthavn.

Find den billigste lejebil i Albi Find Billeje her --> Sammenlign priser her