Korsika

Oplev Korsika med billig billeje

Skønhed, fremmedartethed og kontraster – Korsika er magisk og du oplever bedst den smukke natur og den spændende historie med en billig billeje.

Napoléons fødeø ude midt i Middelhavet, blot en færgerejse syd for Nice, men også med direkte fly fra Danmark i sommersæsonen. Korsika lyder tilnavnet “Skønhedens ø” – L’Ile de Beauté – takket være en farverig flora og de vidunderligste dufte. Gedernes vintermælk finder også vej til den eneste originale korsikanske ost, brocciu. Saftsprængte citrusfrugter gør træerne tunge. Og du får nogle af verdens bedste konsistensfyldte østers, søpindsvin og hummere samt de dejligste fisk fra det saltholdige Middelhav. Korsika ligger godt 2 timers flyvning fra Danmark og tæt på øen Sardinien i Italien.

Vandsport ja – bare følg kysten rundt og se havnene med et væld af luksusyachter, hvor især Bonifaccio på sydspidsen af Korsika topper, men også skisport fra flere skisportssteder i 7-800 meters højde er en populær attraktion. Ajaccio, Napoléons fødeby og øens hovedby, er fredet og ligger som en lys og luftig juvel lige ud til Middelhavet på Korsikas vestkyst. Husk også at besøge Ajaccios kæmpestore marked!

Mange typer overnatningssteder fra camping – også med velindrettede hytter – til små pensioner, hoteller og luksusindkvartering samt Hôtels de charme. Restauranter i alle prislag og segmenter med et rigt udvalg af traditionelle retter. Vinproduktionen er – som køkkenet – mere robust og ganske stor.
Mange indvandrere har taget ophold på Korsika gennem tiderne. Fra maurerne stammer det korsikanske nationalsymbol – et sort hoved med pandebånd. Efter dem overtog den italienske bystat Pisa styringen, nogle hundrede år senere tog bystaten Genova over. Siden 1769 har styret været fransk. Sproget er et italiensk-fransk mix med fransk som det officielle.

Solen, havet, søerne, kløfterne, menneskene, den upolerede mad og skønheden – kontrasterne og fremmedartetheden, magien – drager turisterne.
Hotelkæde Le Cercle des Grandes Maisons Corses byder på ophold i smukke hoteller med al ønskelig moderne komfort og naturligvis i harmoni med stedets atmosfære hele den korsikanske kyst rundt.

Bestil billigste billeje på Korsika

I søgemaskinen fra CarTrawler kan du sammenligne priser på billig billeje fra alle billeje-selskaber på Korsika der tilhører Frankrig. Du finder lejebiler fra de store og kendte biludlejningsselskaber som f.eks Avis Billeje og fra mindre lokale firmaer. Indtast dine ønsker i søgemaskinen og få en oversigt med billig billeje på Korsika.

Et godt tip til din søgning: benyt filteret i søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil på Korsika, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil på Korsika Find Billeje her --> Sammenlign priser her