Cannes billeje i SydfrankrigCannes i Sydfrankrig - lej billig bil i Cannes eller Nice lufthavn

Billeje i Cannes lufthavn er normalt ikke den lufthavn i Sydfrankrig som de fleste lejer bil i, det er derimod lufthavnen i Nice. men et godt tip hvis du skal til Sydfrankrig på sommerferie og måske ikke vil bestille billeje i hele ferien, så er det nemmere at afhente din billeje i Cannes lufthavn end i Nice lufthavn.

Bestil billig billeje i Cannes lufthavn

Information om Cannes

Cannes ligger i den sydlige del af Frankrig ved den “franske Riviera”-i regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur. Byen hører til ministeriet Alpes-Maritimes, og har omkring 70,000 indbyggere.

Cannes er en helårs destination for turister og har et behageligt middelhavsklima med milde vintre og varme somre. Byen er kendt for sine smukke strande, luksus hoteller, strandpromenaden “La Croisette”, gode indkøbsmuligheder og et pulserende natteliv.

Cannes Film Festival er en verdenskendt årlig begivenhed, der har været arrangeret her siden 1946, og er vigtig for både byen og filmindustrien.  Desuden har byen en festival for reklamefilm, tv-festival, og en bred vifte af musikalske og kulturelle arrangementer.

Den gamle bydel i Cannes, er beliggende på en bakke i centret, hvor du kan finde det gamle slot og kloster komplekset “La Castre”. En del af komplekset er “Tour de la Castre”, hvor man fra toppen, har en fantastisk udsigt over byen og havnen. Der er også flere museer, herunder et arkæologisk museum og et nografisk museum.

At besøge Cannes med en udlejningsbil er den mest bekvemme måde at lære dette turistmål beliggende på Côte d’Azur, Sydfrankrig at kende. En simpel fiskerby, er Cannes i dag berømt i hele verden. Uløseligt forbundet med Croisette og Cannes Film Festival, medfører det et billede af luksus og pailletter. Lejer du en bil vil det give dig mulighed for at opdage villaer, paladser og andre prestigefyldte spillesteder. Med sit berømte Palais des Festivals og dens 3 Casinoer, er Cannes en fascinerende by, der vil være en fornøjelse at udforske

Men Cannes er også den gamle havn og den maleriske øvre by. Lej en bil Cannes og opdag denne del af byen. Bare parker din udlejningsbil i Cannes og besøg Lérins-øerne, og Santa Margherita, som udgør et ø område af byen.

Lej bil i Nice lufthavn

Den nærmeste lufthavn er som nævnt Aéroport de Cannes-Mandelieu, som ligger nogle få kilometer fra centret. Alternativt kan du rejse til den internationale lufthavn i Nice som officelt hedder Aéroport Nice Côte d’Azur “. Nice lufthavn ligger omkring 40 km nordøst for Cannes og her finder du et kæmpe udvalg af billig billeje. Konkurrencen blandt billeje-selskaber i Nice er stor og derfor kan du ofte være heldig at finde rigtig gode priser på din leje af bil i Nice lufthavn. Lej bil i Nice lufthavn og spar penge. Læs mere i vores guide ved at klikke på nedenstående link.

Lej billig bil i Nice lufthavn

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *