Billeje i Lucca

Tag med familien på bilferie i Lucca i midten af Italien. Med billeje i Lucca, slipper I for at være afhængige af taxier og offentlig transport i løbet af jeres ferie. Lej en bil i Lucca her på Billeje.info og oplev byen på egen hånd.

Lej en lejebil i Lucca

Lucca ligger i den centrale del af Italien, umiddelbart ret tæt på vestkysten i regionen Toscana, der er en af de mest populære regioner i Italien blandt landets turister. I byen ligger Piazza Anfiteatro og der byens basilika, San Frediano. Lucca har rigtig mange arkitektonisk interessante bygninger, som man kan opleve med sin biludlejning i byen.

Med biludlejning i Lucca kan I tage på bilferie i Toscana, og tilmed spare køreturen derned, og I kan opleve en stor del af det øvrige Toscana i løbet af jeres ferie, hvis I har en udlejningsbil til rådighed i Lucca.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Bestil udlejning af bil i Lucca

Har man bestilt biludlejning i Lucca, bør man køre en tur forbi byens domkirke, St. Martino katedralen, som er et besøg værd, når man holder sin ferie i Lucca i Toscana. Husk at bestille en bil i god tid, så får I den bedste pris på billeje i Lucca.

Lucca i den nordlige del af Italien i regionen Toscana er en utrolig smuk by, som man bedst oplever med en lejebil til rådighed. Oplev byens særlige og smukke arkitektur med biludlejning i Lucca og kom nemt og hurtigt rundt i byen.

Bestil billig billeje i Lucca. Med en lejebil i Lucca får I nem adgang til alle byens seværdigheder og attraktioner. Besøg blandt andet byens amfiteater eller se og gå en tur på den berømte gamle bymur i Lucca.

Lej bil i Lucca

Bymuren i Lucca går uden om byens mange smukke kirker. Lej en bil i Lucca i Toscana og oplev de mange smukke bygninger, opført i gotisk stilart. Et par af byens gamle kirker er i dag nedlagt og bliver brugt til ting som kunstmuseer og andre kulturbegivenheder.

Lucca er mest berømt for sin imponerende bymur, der i princippet er bred nok til at en bil kan køre der. Dog er det kun tilladt at gå eller cykle på muren, men med en lejebil i Lucca kommer I nemt til muren.

Kom nemt rundt i Lucca med lejebil

Book en udlejningsbil i Lucca og flyv for eksempel til Pisa lufthavn og tag derfra toget til Lucca, hvor I kan afhente jeres bil til ferien i Lucca i Italien.

Find den billigste lejebil i Lucca Find Billeje her --> Sammenlign priser her