Billeje Oristano

Bestil din billeje i Oristano på Sardinien i Italien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser på Sardinien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Oristano, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Oristano og Sardinien i dit helt eget tempo.

Oristano

Oristano. Foto-kredit: Tiuliano. Oploadet under licensen CC BY-SA 4.0.

Generelle informationer om Oristano

Oristano, beliggende på den vestlige del af øen, er blandt Sardiniens ti største by med omkring 32,000 indbyggere. Byen er kendt for sin omkringliggende landbrugssektor, der udgør en stor del af områdets økonomi, sin spændende historie, sine mange historiske kirker og for sin 500 år gamle rytter-turnering Sa Sartiglia, der afholdes hvert år under karnevals-festlighederne, og som traditionelt arrangeres af områdets bønder og tømrer-laug.

Blandt de mest kendte seværdigheder i byen er det 19 meter høje Skt. Kristoffer-tårn fra 1290, Skt. Frans af Assisi-kirken, bygget omkring år 1200 og nu i nyklassicistisk stil, den franciskanske kirke Santa Chiara, indviet i 1428, Carmine-klostret/kirken, der er ét af de bedste eksempler på barok-arkitektur i Oristano, samt kirken San Domenico fra 1634.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Oristano

Der er pt flere biludlejningsfirmaer tilstede i selve Oristano, herunder Avis, samt en række lokale biludlejningsfirmaer. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Oristano og Sardinien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Oristano online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Oristano, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Den nærmeste lufthavn

Den nærmeste lufthavn er Cagliari lufthavn med det officielle navn Aeroporto di Cagliari-Elmas og lufthavnskoden CAG, som ligger kun omkring 90 kilometer fra Oristano. Læs meget mere om billeje i Cagliari lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Oristano

Der findes mange interessante og seværdige steder på Sardinien, som du kan opleve med en lejebil fra Porto Cervo, foruden naturligvis Oristano selv.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Oristano, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Cagliari (ca. 94 km)
  • Olbia (ca. 172 km)
  • Sassari (ca. 122 km)
  • Nuoro (ca. 100 km)
  • Alghero (ca. 105 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme på Sardinien her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer på Sardinien.

Find den billigste lejebil i Oristano Find Billeje her --> Sammenlign priser her