Billeje i Cagliari Lufthavn

Cagliari Lufthavn (CAG) bliver på italiensk kaldt for Aeroporto di Cagliari-Elmas og ligger ca. 10 kilometer fra centrum af Cagliari.

Cagliari Lufthavn ligger i forbindelse med den største by på Sardinien. Det betyder også, at det er en af de travleste lufthavne både på øen, men også i Italien. Bygget i 1937 har den stået i mange år som symbol på lufttrafikken på Sardinien, og med jævnlige udvidelser af terminaler og landingsbaner har den dog også altid haft et stigende antal passagerer igennem årligt. Cagliari Lufthavn er det sydlige Sardiniens kontakt til fastlandet. Det er vigtigt, når man bor i en så isoleret del af Italien, at man har muligheden for at komme til fastlandet uden problemer. Når du ankommer til Sardinien, er det også vigtigt at kunne komme hurtigt videre. Derfor bør man benytte billeje i Cagliari.

3,4 mio. mennesker kom sidste år igennem Cagliari Lufthavn, hvilket naturligt nok giver et vis pres på faciliteterne. Heldigvis blev lufthavnen udvidet så sent som i 2003, og derfor er den i dag i højere grad i stand til at modtage alle de turister, der ankommer til denne del af Sardinien. Efter at diverse lavprisselskaber har lavet flere ruter til byen, har der også været stærkt brug for dette. Selskaber som RyanAir har satset stort på netop Cagliari Lufthavn, og derfor kommer flere og flere passagerer til denne destination. Hvis du gerne vil have sikret din transport videre fra din ankomst, kan du sørge for billig billeje i Cagliari Lufthavn.

Det er nemt og billigt med billeje fra Cagliari Lufthavn, hvorfor man også bør benytte denne mulighed for at opleve øen. Hvis du vælger at rejse rundt i bus, vil der af mange årsager være ting, du går glip af.

Cagliari Lufthavn er din vej til Sardinien, hvad enten du rejser internationalt eller regionalt.

Seværdigheder og attraktioner i Cagliari

Cagliari er på mange måder hovedstaden på Sardinien. Ikke fordi Sardinien på nogen måde er uafhængigt af Italien, men fordi det er en isoleret del af landet. Hvis du er fra Sardinien og vil på universitetet, så er øens eneste universitet placeret i Cagliari. Sådan er det med mange ting. Det var da også her, at det kongelige palads lå placeret i sin tid, dengang Sardinien rent faktisk var uafhængigt. Dette ændrede sig tilbage i 1861, da Italien blev ét land i stedet for mange små stater.

Derfor har Cagliari også mange ting, der peger tilbage i tiden til dengang, hvor de var deres eget land. Det kan man opleve, når man går rundt i byen, og det giver et specielt historisk præg. Hvis du gerne vil nå hele vejen rundt, kan det være en god idé med billeje i Cagliari evt. fra lufthavnen.

Med sine 156.000 indbyggere er Cagliari den største by på Sardinien. Med samtlige forstæder tæller byen faktisk 480.000 mennesker, men ofte bliver de betragtet som selvstændige byer. Hvis du bevæger dig uden for denne labyrint af små byer, kommer du ud i Sardiniens smukke natur. Når du er på Sardinien, er du altid tæt på havet, og det kan mærkes. Den friske havluft slår ind på de flotte sandstrande, og landskabet kort derfra er tørt, men frodigt. Du får kun den optimale oplevelse af Sardinien, hvis du også bevæger dig uden for byerne. Derfor er det oplagt med billig billeje i Cagliari Lufthavn, således at du kan komme rundt, hvor du har lyst.

Bestil billeje i Cagliari Lufthavn, allerede før du tager af sted. På denne måde vil du opleve øen på en helt anderledes måde med fordele. Cagliari er Sardinien, når det er bedst. Forspild derfor ikke chancen for at opleve dette ø paradis.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Cagliari Lufthavn

Som nævnt ligger lufthavnen ikke så langt fra Cagliari by, men det kan godt være besværligt at komme derind. Cagliari er nemlig omgivet af en masse forstæder, som også har busterminaler, hvortil der er afgange. Man skal derfor være sikker på, at det er den rigtige bus, man kommer op i, før man begiver sig videre. Hvis man ikke er helt sikker på sit italienske, kan dette godt være en besværlig proces, hvorfor man bør overveje alternativet. Det består i billeje i Cagliari Lufthavn og er den nemme løsning.

Billeje i Cagliari Lufthavn er både nemt og smart. Du kan få de rammer, du behøver for din ferie, og du får en frihed under hele turen. Det kan være stressende at komme rundt på Sardinien, hvis du skal tilpasse det hele med bustider, men her har du altså løsningen.

Det kan være oplagt at bestille billeje i Cagliari Lufthavn, allerede inden du tager af sted. Så er du sikret en bil, inden du lander, og kan således bare smide kufferterne i baggagerummet og begive dig af sted.

Billig billeje i Cagliari Lufthavn

Cagliari er en central del af Sardinien. Derfor er det også vigtigt, at man oplever stedet fuldt ud. Det kan du med billig billeje fra Cagliari Lufthavn. Det er bare op til dig, hvornår du ønsker at gøre hvad, og når du har fire hjul at bevæge dig rundt på, så er alt meget nemmere.

Cagliari er din vej til Sardinien. Oplev øen med billig billeje i Cagliari Lufthavn, og du er solgt med det samme – på en italiensk charmerende måde.

Besøg Cagliari Lufthavs officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Cagliari Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her