Billeje Porto Cervo

Bestil din billeje i Porto Cervo på Sardinien i Italien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser på Sardinien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Porto Cervo, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Porto Cervo og Sardinien i dit helt eget tempo.

Porto Cervo

Porto Cervo. Foto-kredit: Alistair Wettin. Oploadet under licensen CC BY-SA 4.0.

Generelle informationer om Porto Cervo

Porto Cervo er en landsby og et eksklusivt kystresort, der ligger på den nordøstlige del af Sardinien i provinsen Olbia-Tempio. Selve landsbyen har kun omkring 421 indbyggere, der til gengæld bor til nogle af Europas højeste huspriser, med priser helt op til 300.000 euro per kvadratmeter i Romazzino-bugten ved Porto Cervo.

Kyststrækningen, som landsbyen ligger ved (kaldet Costa Smeralda), har desuden det anden-dyreste, fjerde-dyreste og sjette-dyreste hotel i verden ifølge en oversigt lavet i 2011. Foruden de mange eksklusive hoteller er og boliger er der en prominent yacht-klub og en marina, hvor nogle af Europas mest luksuriøse yachter holder til.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Porto Cervo

Der er pt kun to biludlejningsfirmaer tilstede i selve Porto Cervo, Europcar og et lokalt firma (Only Sardinia), foruden et par udlejningsfirmaer i de nærliggende byer. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Porto Cervo og Sardinien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Porto Cervo online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Porto Cervo, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Den nærmeste lufthavn

Den nærmeste lufthavn er Olbia lufthavn med det officielle navn Aeroporto Internazionale de Olbia-Costa Smeralda, som ligger kun omkring 37 kilometer fra Porto Cervo. Læs meget mere om billeje i Olbia lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Porto Cervo

Der findes mange interessante og seværdige steder på Sardinien, som du kan opleve med en lejebil fra Porto Cervo, foruden naturligvis Porto Cervo selv,.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Porto Cervo, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Olbia (ca. 30 km)
  • Sassari (ca. 127 km)
  • Nuoro (ca. 130 km)
  • Oristano (ca. 208 km)
  • Alghero (ca. 165 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme på Sardinien her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer på Sardinien.

Find den billigste lejebil i Porto Cervo Find Billeje her --> Sammenlign priser her