Billeje Nuoro

Bestil din billeje i Nuoro på Sardinien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser på den centrale-østlige del af Sardinien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Nuoro, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Nuoro og Sardinien i dit helt eget tempo.

Nuoro

Nuoro. Foto-kredit: Massimo Frasson. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0.

Generelle informationer om Nuoro

Byen Nuoro, beliggende på skråningerne af Monte Ortobene-bjergene på den centrale-østlige del af øen, er Sardiniens sjettestørste by med omkring 37.000 indbyggere.

Byen er kendt som ét af Sardiniens kulturelle centre – en position, som har givet den tilnavnet “Atene Sarda” (“Sardiniens Athen”) – og rummer nogle af øens bedste museer, såsom Museo Archeologico Nazionale, Museo Deleddiano (museum for Grazia Deledda) og Museo Etnografico Sardo (Det sardiske etnografiske museum).

Mange af øens mest kendte digtere, malere og billedhuggere er her fra byen, blandt andre digteren Grazia Deledda, der var den første (og eneste) italienske kvinder, der har vundet Nobelprisen i litteratur. Dette skete i 1926 og i begrundelsen fra Nobelpris-komiteen lød det, at Deledda fik prisen for ” hendes idealistisk inspirerede skrifter, som med plastisk klarhed beskrev livet på hendes fødeø, og som med dybde og sympati beskæftigede sig med menneskelige problemer i almindelighed”.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Nuoro

Der er i skrivende stund ét internationalt kendt biludljeningsfirma tilstede i Nuoro, nemlig biludlejningsselskabet Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Nuoro og det øvrige Sardinien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Nuoro online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Nuoro, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Der ligger flere lufthavne inden for en overskuelig afstand af Nuoro. Den nærmeste lufthavn er Olbia Costa Smeralda lufthavn, der har lufthavnskoden OLB og det officielle navn Aeroporto Internazionale de Olbia-Costa Smeralda. Lufthavnen ligger omkring 100 kilometer fra Nuoro. Læs om billeje i Olbia lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Nuoro

Der findes mange interessante og seværdige steder på Sardinien, som du kan opleve med en lejebil fra Nuoro, foruden naturligvis Nuoro selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Nuoro, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Oristano (ca. 83 km)
  • Olbia (ca. 104 km)
  • Sassari (ca. 110 km)
  • Porto Cervo (ca. 133 km)
  • Alghero (ca. 123 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme på Sardinien her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer på Sardinien.

Find den billigste lejebil i Nuoro Find Billeje her --> Sammenlign priser her