Billeje Pula

Bestil din billeje i Pula på Sardinien i Italien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser på Sardinien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Pula, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Pula og Sardinien i dit helt eget tempo.

Pula

Pula. Foto-kredit:Olaf Tausch. Oploadet under licensen CC BY 3.0.

Generelle informationer om Pula

Pula er en kommune beliggende i den sydlige del af Sardinien, 25 sydkilometer vest for øens hovedstad Cagliari. Området er sparsomt beboet – med et indbyggerantal på under 7000 – men er blevet kendt som et populært feriested med en række berømte hoteller og strande, samt et nærtliggende arkæologisk udgravningsområde i forbindelse med den præ-romerske (iberiske/fønikiske) by Nora, der senere blev overtaget af romerne, og som idag blandt andet rummer resterne af et romersk teater og termiske bade.

Foruden det arkæologiske område ved Nora byder byen på et arkæologisk museum med udstillinger af fundne objekter fra Nora, kirken San Giovanni Battista og en række fine piazzas (torve), blandt andet Piazza del Popolo (ikke at forveksle med sin navnebroder i Rom).

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Pula

Der er pt to kendte biludlejningsfirmaer tilstede i selve Pula, nemlig Avis og Europcar, foruden et par lokale biludlejningsfirmaer. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Pula og Sardinien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Pula online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Pula, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Den nærmeste lufthavn

Den nærmeste lufthavn er Cagliari lufthavn med det officielle navn Aeroporto di Cagliari-Elmas og lufthavnskoden CAG, som ligger kun omkring 28 kilometer fra Pula. Læs meget mere om billeje i Cagliari lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Pula

Der findes mange interessante og seværdige steder på Sardinien, som du kan opleve med en lejebil fra Pula, foruden naturligvis Pula selv.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Pula, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Cagliari (ca. 34 km)
  • Sassari (ca. 244 km)
  • Nuoro (ca. 222 km)
  • Oristano (ca. 124 km)
  • Alghero (ca. 234 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme på Sardinien her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer på Sardinien.

Find den billigste lejebil i Pula Find Billeje her --> Sammenlign priser her