Billeje i Alghero

Kom nemt rundt til de dejlige strande på Sardinien med billeje. Foto: Mihai Sorin Sirbu

Alghero og Sardinien er perfekt til billeje, hvorfor også mange besøgende benytter sig af dette tilbud til at komme rundt på denne smukke ø. Alghero ligger på den nordvestlige kyst af Sardinien. Alghero er også et af de mest attraktive badesteder på øen og er blevet en stor turistdestination gennem årene.

Alghero har kælenavnet Barcellonetta eller ”Lille Barcelona”, på grund af den karakteristiske spanske stil. Den attraktive og historiske by ligger rundt om en travl havn, hvorfra man kan tage på en bådfart til Capo Caccia og Grotto di Nettundo.

Billeje på Sardinien er nemt og praktisk

Sardinien er et perfekt sted at besøge i turistsæsonen med bil. Den offentlige transport er ofte dårlig, og det er muligt at finde et sted at leje bil for billige penge. Vejene på Sardinien er gode og når du først er kommet ud af Alghero bymidte er der relativt roligt.

Seværdigheder langs kysten med bil

Sardinien er så heldig at have omkring 1800 km uspoleret kyststrækning, som endnu engang gør billeje til en god ting. Steder som det anbefales at besøge kunne være Bosa, en middelalderby med en stenborg, dejlig havn, fin udsigt, restauranter, historiske områder og en skøn strand.

Selv om Alghero by er et fantastisk sted at besøge, må du virkelig ikke undgå at udforske resten af Sardinien. Sardiniens bedst gemte hemmeligheder vil du have mulighed for at opleve når du har lejet en bil.

Få mere at vide om Alghero på byens turistbureau.

Bestil leje af bil i Alghero på Sardinien, Italien og kom nemt rundt i byen og på øen. Med en bil til rådighed på jeres ferie på Sardinien, har i det bedste transportmiddel. I slipper for at være afhængige af offentlig transport og taxaer og kan udforske området på egen hånd.

Lej bil i Alghero på Sardinien

Alghero ligger på Sardiniens vestkyst, og byder sine gæster på masser af spændende seværdigheder. Er man til fine hvide sandstrande, er Alghero absolut et ideelt rejsemål, da de findes i massevis i Alghero. Har man bestilt billeje i Alghero kommer man nemt rundt på det nordvestlige Sardinien.

Book leje af bil til jeres ferie i Alghero. Byen er utrolig interessant at besøge, og det er en rigtig god idé at have en lejebil til rådighed, hvis man vil nå at se alle områdets attraktioner. Er man til aktiv ferie, kan Alghero byde på både klatring, dykning og meget mere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Udlejning af bil i Alghero

Med biludlejning i Alghero har I mulighed for at se byen i eget tempo. Alghero har masser af tilbud til sine turister, hvad enten du er til aktiv ferie eller afslapning på stranden. Lejer I en bil hjemmefra, kan I afhente den, når I ankommer til lufthavnen i byen.

Find den billigste lejebil i Alghero Find Billeje her --> Sammenlign priser her