Billeje Tortoli

Bestil din billeje i Tortoli på Sardinien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Tortoli og den øvrige Nuoro-provins på Sardinien i Italien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Tortoli, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Tortoli og Sardinien i dit helt eget tempo.

Tortoli

Tortolis smukke kyst. Foto-kredit: Philby. Oploadet under licensen CC BY-ND 2.0.

Generelle informationer om Tortoli

Tortoli ligger i Nuoro-provinsen på den østlige del af øen og er én af Sardiniens mindre byer med omkring 11,000 indbyggere. Byen er kendt for dens antikke historie, hvor der både har huseret karthagiensere, romere, vandaler, byzantinere og spaniere.

Blandt byens seværdigheder er kunstmuseet Su logu de s’Iscultura, der blandt andet udstiller værker af Mauro Staccioli, Antonio Levolella, Umberto Mariani, Maria Lai og Ascanio Renda i dét, der bedst kan beskrives som en udendørs skulptur-park. Nogle af Sardiniens bedste strande ligger også i nærheden af Tortoli, såsom Lido di Orrì, La Capannina og Cala Moresca.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Tortoli

Der er pt ét internationalt kendt biludljeningsfirma tilstede i Tortoli, nemlig Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Tortoli, Nuoro-provinsen og Sardinien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Tortoli online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Tortoli, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

De nærmeste internationale lufthavne er Cagliari Elmas lufthavn, der ligger omkring 142 kilometer fra Tortoli, og Olbia lufthavn, der ligger ca. 172 kilometer fra byen. Du kan læse meget mere om billeje i Cagliari Elmas lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Tortoli

Der findes mange interessante og seværdige steder i Nuoro-provinsen og det øvrige Sardinien, som du kan opleve med en lejebil fra Tortoli, foruden naturligvis Tortoli selv.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Tortoli, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Nuoro (ca. 80 km)
  • Cagliari (ca. 137 km)
  • Olbia (c. 176 km)
  • Sassari (ca. 192 km)
  • Alghero (ca. 202 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme på Sardinien her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer på Sardinien.

Find den billigste lejebil i Tortoli Find Billeje her --> Sammenlign priser her