Billeje i Odense

Opleve det hyggelige Odense med billeje. Foto: Nigel Swales

Sammenlign priser på billeje i Odense fra alle biludlejningsfirmaer i Odense. Er du i Odense, og vil du ud at opleve de mange seværdigheder og attraktioner det omkringliggende område byder på, er en lejebil den bedste måde at gøre det på.

Oplev Odense med lejebil

Besøg de eventyrlige seværdigheder i H.C. Andersens hjemby med billeje. Denne hyggelige og stemningsfulde by opleves bedst med lejebil, hvor du sætter dit helt eget tempo. I Danmarks tredjestørste by, kan du blandt andet bruge billeje til at besøge stedet hvor den verdensberømte eventyrdigter blev født og voksede op. I huset er i dag en udstilling som fortæller om digterens barndom i Odense. Læg også vejen forbi H.C. Andersen museet, der ligger tæt på digterens gule fødehjem. Her kan du se flere af H.C. Andersens private ejendele såsom den ikoniske høje hat og hans rejseudstyr.

Med billeje i Odense kan du også nemt besøge de attraktioner som ligger i byens udkant eller endnu længere væk. Det kunne for eksempel være en tur ud til den gamle romantiske landskabshave på Sanderumgaard, der ligger omkring 20 minutters kørsel fra centrum. Byens centrale placering på Fyn, giver dig også et godt udgangspunkt for at udforske resten af øen. Der er selvfølgelig også gode vejforbindelser fra Odense til resten af landet, så med billeje er mulighederne mange for spændende oplevelser næsten ubegrænsede.

Bestiller du billeje under dit ophold i Odense, er det en god ide at undersøge, om du kan parkere din lejebil på hotellet.

Find billig billeje i Odense

Der er flere forskellige biludlejere i Odense som for eksempel Avis og Europcar, der begge har deres kontorer inde i centrum. Hos disse og byens andre udbydere kan du leje både almindelige personbiler, stationcars og minibusser. Bruges du søgemaskinen her på siden, kan du søge på aktuelle tilbud blandt alle biludlejningsselskaberne i Odense. Det er den nemmeste måde at finde en bil og pris, der passer til dine behov og ønsker.

Odense Lufthavn

Byens lufthavn, som officielt hedder Hans Christian Andersen Airport, betjenes ikke længere af faste rutefly. Der er dog charterflyvninger i sæsonen, ligesom private fly kan benytte den lille lufthavn, der ligger mindre end 20 minutters kørsel fra Odense centrum. På grund af dens beskedne størrelse er der ingen biludlejningsselskaber med kontor i lufthavnen, men til gengæld har blandt andet Hertz inde i Odense en partnerskabsaftale med lufthavnen. Har du brug for billeje i Odense Lufthavn, leverer de derfor gerne en bil til afhentning i lufthavnen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer på Fyn

Odense er godt forbundet til både Vest- og Østdanmark med tog. Til gengæld kan det ofte knibe mere med den offentlige transport, hvis du vil udforske de seværdigheder på Fyn, som ligger lidt fra alfarvej. Lejer du en bil i Odense, har du talrige interessante seværdigheder inden for kort rækkevidde.

  • Egeskov Slot
  • Fjord og Bælt Centret
  • Valdemars Slot
  • Svanninge Bakker
  • Johannes Larsen Museet

Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Odense på Visit Odense’s hjemmeside

Find den billigste lejebil i Odense Find Billeje her --> Sammenlign priser her