Billeje i Odense Lufthavn

Besøg Egeskov lidt syd for Odense med billeje. Foto: Rico Bergholdt Hansen

Fra Odense lufthavn er der mange forbindelser til solrige rejsemål, og lufthavnen udgør en hurtig genvej til sydens populære destinationer for mange fynboer og jyder. Leder du efter billeje i Odense Lufthavn? Så brug søgemaskinen her på Billeje.info.

Opkaldt efter berømt bysbarn

Odense Lufthavn har siden 2013 officielt heddet Hans Christian Andersen Airport efter den berømte danske digter og forfatter, som i 1805 blev født i Odense.

Lufthavnen, der ligger på Lufthavnvej 131 ved landsbyen Beldringe omkring 20 minutters kørsel fra Odense centrum, blev oprindeligt anlagt af den tyske besættelsesmagt i 1943. Den nåede dog aldrig at blive taget i brug af Luftwaffe, men var alligevel mål for sabotage af modstandsbevægelsen.

I mange af de efterfølgende årtier var Odense Lufthavn i praksis en Maersk lufthavn med mange Maersk Air ansatte, som sørgede for forbindelserne til og fra København hver morgen og aften, men lufthavnen blev dog også efter en udbygning benyttet til charterflyvninger sydpå. Da Storebæltsbroen åbnede i 1998 var det imidlertid samtidigt enden på ruteflyvningen fra Hans Christian Andersen Airport.

Der er stadig ikke vendt faste rutefly tilbage til Odense Lufthavn, men til gengæld bruger flere rejsebureauer den fynske lufthavn til deres charterflyvningerne, således kan kunder hos Gislev Rejser, Apollo, Spies og Falk Lauritsen ofte rejse herfra.

Odense Lufthavn er i dag ejet af Odense og Nordfyns Kommuner. Der er i sagens natur kun et begrænset udvalg af faciliteter i en så lille lufthavn. Men der er dog gratis Wifi og et cafeteria, som holder åbent i forbindelse med afgangene. Ligeledes tilbyder  lufthavnen også forskellige lokaler og faciliteter til firmakonferencer.

Sådan bestiller du billeje i Odense Lufthavn

Lufthavnen har en beskyttet parkeringsplads, men der er dog i skrivende stund ingen biludlejningsselskaber med eget kontor på selve lufthavnsområdet. Til gengæld har blandt andet Hertz inde i Odense indgået et partnerskab med lufthavnen, så de leverer lejebiler til kunder i lufthavnen.

Søger du efter billeje i Odense Lufthavn, er din bedste mulighed derfor at booke billeje i Odense ved hjælp af søgemaskinen her på Billeje.info og dernæst aftale levering af lejebilen til lufthavnen. Her er det nemt at finde og bestille god og billig billeje.

Odense Lufthavn beskriver selv sig som “Danmarks mest centrale lufthavn”, som 4 millioner danskere kan nå inden for 2 timer. Lejer du en bil her, kommer du da også hurtigt på den fynske motorvej og videre til resten af landet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nyttige links

Den officielle hjemmeside for lufthavnen

Find den billigste lejebil i Odense Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her