Billeje i Amsterdam Lufthavn

Bestil din billeje i Amsterdam lufthavn og oplev den skønne by Amsterdam og provinsen Noord-Holland i den vestlige del af Holland med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig berømte cykelløb, bådture på de berømte kanaler, spændende arkitektur, farverige og traditionelle festivaler og store historiske og kulturelle seværdigheder i Amsterdam og den vestlige del af Holland, der i flere årtier har været et populært rejsemål blandt skandinaver.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Amsterdam lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Amsterdam og provinsen Noord-Holland i dit helt eget tempo.

Amsterdam Lufthavn

Indgangen Amsterdam Lufthavn. Foto-kredit: Amin. Oploadet under licensen CC BY-SA 4.0.

Information om Amsterdam lufthavn

Amsterdam lufthavn bærer det officielle navn Luchthaven Schiphol (på holandsk) eller Amsterdam Airport Schiphol (på engelsk) og har lufthavnskoden AMS. Lufthavnen ligger på adressen Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol i kommunen Haarlemmermer, omkring 22 kilometer sydvest for Amsterdams centrum, og er en af verdens travleste lufthavne og den tredje-største lufthavn i Europa med omkring 71 millioner passagerer og en halv million flyaktiviteter om året.

Lufthavnen tjener blandt andet som afgangssted for billige transatlantiske flyvninger med store flyselskaber som KLM og er desuden sæde for en række flyselskaber, såsom Martinair, Transavia, TUI Holland; foruden naturligvis KLM. Lufthavnen er bygget som en enkelt meget stor terminal, der er opdelt i tre store afgangshaller.

Amsterdam lufthavn byder desuden på en lang række faciliteter, blandt andet vekselkontorer, der er åbne fra 03.00 til 23.30, 24-timers medicinsk center, et apotek, et postkontor i den centrale lounge, telefon-leje i ankomsthal 1, og forretningsrejsende vil finde fax-maskiner i de forskellige gates. Schiphol Plaza er beliggende lige før tolden og er åben for shopping fra 06.00 til 10.00 dagligt. Omfattende shoppingmuligheder findes på begge sider af indgangen, med toldfri shopping, casino og sauna. En 24-timer købmand er også på hånden.

Kontorer er til rådighed for forretningsrejsende, med fax, pc og telefon-leje sammen med sekretariat. Åbningstider er 08.30-17.30 mandag til fredag (tlf.: 20 653 2480).

Søg efter billeje i Amsterdam lufthavn i vores billeje-søgemaskine. Billeje-søgemaskinen sammenligner billeje fra alle billeje-selskaber. Hvis du bestiller billeje i Amsterdam lufthavn, er alle priser inkl. fri kilometer og uden skjulte gebyrer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Amsterdam Lufthavn

Der er i skrivende stund en række store internationalt kendte biludlejningsfirmaer til stede i Amsterdam Lufthavn, herunder Avis, Hertz, Europcar Enterprise og Alamo. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie eller forretningsrejse i Amsterdam og provinsen Noord-Holland. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Amsterdam Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den hollandske hovedstad.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Amsterdam Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Amsterdam Lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i Amsterdam, provinsen Noord-Holand og den øvrige del af det vestlige Holland, som du kan opleve med en lejebil fra Amsterdam Lufthavn.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Amsterdam Lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Amsterdam by (ca. 22 km)
  • Haag (ca. 46 km)
  • Rotterdam (ca. 60 km)
  • Utrecht (ca. 51 km)
  • Alkmaar (ca. 45 km)

Nyttige links:

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Amsterdam her.

Find den billigste lejebil i Amsterdam Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her