Billeje i Holland

Kanal gennem Delfshaven i Rotterdam. Kilde: Vincent van der Pas

Bestil en leje af bil til jeres ferie i Holland og oplev både storbyernes pulserende liv og de mere hyggelige afkroge ude på landet. Find billig billeje online fra Billeje.info og oplev det meste af Holland på egen hånd.

Bestil biludlejning i Holland

Holland er et meget alsidigt land, og mange tror, at hovedstaden Amsterdam giver et godt billede af hele det samlede Holland, men bestiller man biludlejning i Holland og køre længere ud i landet, vil man opleve at Holland er meget mere end den sprudlende, hyggelige og moderne storby Amsterdam.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Find en billig lejebil i Holland

I Haag, som er landets hovedsæde for både kongehuset og regeringen, der holder til i den smukke bygning, Binnenhof, som i sig selv er et besøg værd. I Rotterdam kan man opleve noget af verdens mest avancerede og moderne arkitektur eller gå en tur langs verdens – måske – længste kaj. Men alene arkitekturen er i sig selv værd at køre en tur til Rotterdam for.

Holder I jeres ferie i Holland og har i bestilt biludlejning, må I ikke snyde jer selv for en tur til Amsterdam. Gå en tur langs de smalle kanaler og de endnu smallere huse, besøg en af byens coffee shops eller tag en tur forbi det vovede Red Light District, hvor der ikke lægges skjul på noget.

Hollandsk idyl i nærheden af Rotterdam. Kilde: jalil

Lej en bil i Holland

Vil du med familien på bilferie i Holland, kan I spare køreturen ved at tage tog, eller nemmest, fly og leje en bil der fra. Et særligt populært rejsemål i Holland, er selvfølgelig hovedstaden Amsterdam, som udover at være kendt for sine såkaldte coffee shops og det berygtede Red Light District, også genkendes på de mange kanalsystemer, der løber igennem hele byen.

Lejebil i Holland

I samme by ligger en udgave af det berømte Madame Tussaud’s voksmuseum, som absolut er en sjov oplevelse for hele familien og et væld af museer, blandt andre Van Gogh Museet og selvfølgelig er Anne Franks barndomshus også et spændende besøg.

Oplev mere af Holland med billeje

En anden spændende destination i Holland er Rotterdam, som af mange betragtes som værende hovedbyen for moderne kunst, design og mode i Holland. Rotterdam er et interessant besøg for alle kulturinteresserede, men der er noget for en hver smag; tag lejebilen ud at se eksempelvis Euromast, som er et af byens varemærker eller, for de mindste besøgende, Rotterdam Zoo.

Bestiller i billeje i Holland, kan I også køre en tur til Haag, hvor børnefamilien kan opleve Holland i miniatureform i parken Madurodam. Samtidig er Haag politisk hovedstad, og for de voksne, kan det være interessant at se Het Binnenhof eller måske den smukke have Palace Garden bag den hollandske dronnings slot.

Holland er farverige tulipanmarker, store kunstmalere og en livlig og fascinerende hovedstad med kanaler og hyggelige cafeer og det er fredsdomstolen i Haag. Geografisk set er Holland, der officielt kaldes Nederlandene, meget interessant. Som det officielle navn antyder, er Holland et lavtliggende land, hvor 38 % af landets areal ligger under havoverfladen og ca. halvdelen af landet kun 1 meter over havoverfladen. Et omfattende system af diger og bølgebrydere sikrer derfor landet mod oversvømmelse. Store dele af landet er inddæmmet og tørlagt hav. Det gælder for eksempel det store område Flevolandpolderen. Disse særegne forhold gør Holland til en geografisk naturoplevelse, som for eksempel kan nydes i naturreservaterne i Flevoland. Holland ligger ikke lang fra Danmark om mange vælger at kører i egen bil til landet. Dog er priser på flybilletter til Holland efterhånden så billig at det økonomisk bedre kan betale sig at flyve og så bestille en billig billeje. Her På BillejeInfo kan du sammenligne priser på billeje i Holland fra alle biludlejnings-selskaber i databasen.

Holland – søfartsnationen, der inddæmmede havet

Klimaet i Holland er et moderat tempereret kystklima med kølige somre og milde vintre. Ud over Holland består kongeriget Nederlandene også af de caribiske øer Aruba, Curacao og Sint Maarten. Disse øer repræsentere Hollands eksotiske side og kendes som Hollandsk Caribien. Her er klimaet vidunderligt, og den skønne tropiske natur lokker mange turisterne til øerne hvert år.

Rå sild og oste

Det hollandske køkken er yderst varieret og alsidigt. Det er blevet præget af eksotiske egne, som Holland som kolonimagt og søfartsnation tidligt fik kendskab til. Der er også karakteristiske hollandske kulinariske specialiteter, som rå sild, røget ål og lækre oste – edam og gouda, som bør smages i Holland.

Amsterdam – byen med plads til alle

Amsterdam er en skøn oase med små hyggelige gader langs kanaler. Gå ned i området ”de ni gader”, hvor små særlige og eksklusive butikker ligger dør om dør og lokker med spændende køb. Det er nemt at finde en lille cafe med en god sandwich og et glas køligt hvidvin. Nyd frokosten mens livet på kanalerne glider forbi. En dejlig måde at få et indtryk af byen er med en kanalrundfart, hvor man tydeligt får indtrykket af den særlige byggestil, de sorte facader og charmerende indtryk af den karakteristiske arkitektur. Der er ikke meget plads i Amsterdams gader, og parkeringspladser er derfor et særsyn.

Amsterdam tilbyder et væld af kulturelle oplevelser med fantastiske museer som Rijksmuseet med klassisk hollandsk guldalderkunst og Van Gogh-museet med en spændende kronologisk inddeling af kunstnerens imponerende værker. Besøg også Anne Franks hus og det maritime museum med en kopi af et gigantisk hollandsk træskib, der i 1700-tallet sejlede krydderier og andre eksotiske varer fra de hollandske kolonier til Europa.

Et anderledes kig på verden tilbyder Amsterdam i Red Light District, hvor neonskilte lokker turisterne til og kvinderne sidder i vinduerne og byder sig til. De nærmeste naboer til områder er byens ældste kirke og universitetet.

Spredt ud over Amsterdam ligger også i berømte og berygtede Coffeeshops, der ud over kaffe også tilbyder euforiserende stoffer som hash, det hele serveret i bløde stole.

I Amsterdam er der masser af restauranter af høj kvalitet, og landets fortid som kolonimagt ses tydeligt i det mangfoldige køkken.

De fleste der flyver fra Danmark til Holland benytter Amsterdam lufthavn, og det er nemt og billigt at bestille en billeje i Amsterdam lufthavn.

Find dit Holland

Hvad enten det er de blomstrende tulipanmarker, der trækker i foråret, den imponerende natur langs kysten eller den på en gang hyggelige og pulserende by Amsterdam, der trækker med sine mange kulturelle oplevelser, så er Holland et skønt rejsemål. kontakt os og få mere information om landet og billeje.

Find den billigste lejebil i Holland Find Billeje her --> Sammenlign priser her