Billeje i Dubrovnik Lufthavn

Dubrovnik Lufthavn ligger omtrent 20 kilometer sydøst for Dubrovnik, og lever i høj grad af de mange internationale turister, som flyver til Dubrovnik om sommeren for at holde ferie i et af de mest naturskønne steder i Kroatien. I lavsæsonen om vinteren håndterer lufthavnen således under 20.000 passagerer om måneden, mens tallet i de travle sommermåneder er op til 15 gange højere.

Dubrovnik. Lej bil på Billeje.info

Bestil billeje til din ferie i Dubrovnik på Billeje.info. Foto: Bracodbk

En lufthavn i vækst

Dubrovnik Lufthavn (også kaldet Čilipi Airport) blev i 2012 benyttet af næsten 1,5 millioner passagerer, og tallet forventes blot at stige de kommende år med den seneste udvidelse af terminalen, som øger lufthavnens kapacitet til 3,5 millioner.

Særligt i sommerhalvåret betjenes Dubrovnik Lufthavn af adskillige flyselskaber, som blandt andet inkluderer SAS og Norwegian på en rute til København.

Læs mere om Dubrovnik Lufthavn på den officielle hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev Dubrovnik med billeje

Dubrovnik blev anlagt i det 7. århundrede og blev hurtigt til et kulturel midtpunkt i regionen, og er da også i dag at finde på UNESCOs liste over verdensarv.

I Kroatiens populæreste ferieby byder den gamle bydel på talrige gamle kirker, fæstninger og museer, ligesom den også danner rammen om mange kulturelle arrangementer såsom udstillinger, koncerter og teaterforestillinger. Særligt Dubrovniks sommerfestival med sine mange open-air forestillinger trækker hvert år mange besøgende til byen.

Benytter du billig billeje i Dubrovnik Lufthavn kan du ikke blot nemt se byens mange seværdigheder, men har også mulighed for blandt andet at udforske de dejlige badestrande i nærheden af byen. Med din egen lejebil kan du også nemt tage på længere udflugter. Besøg for eksempel en anden gammel by på UNESCOs verdensarvsliste, Kontor, i Montenegro ca. en times kørsel fra Dubrovnik.

Bestil billig billeje i Dubrovnik Lufthavn

Flyver du til Dubrovnik er det uden tvivl nemmest at bestille din lejebil med afhentning direkte i lufthavnen. Adskillige af de store kendte biludlejningsfiramer som Avis, Hertz og Sixt er tilstede i lufthavnen, ligesom du også finder lejebiler fra mindre lokale biludlejere.

Find din lejebil i Dubrovnik Lufthavn med søgemaskinen øverst på siden her på Billeje.info. I samarbejde med CarTrawler sammenligner søgemaskinen hurtigt de aktuelle priser på lejebiler fra biludlejningsfirmaerne i Dubrovnik og gør det nemt for dig at finde de bedste tilbud på netop den type lejebil, du søger.

Find den billigste lejebil i Dubrovnik Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her