Billeje i Zadar Lufthavn

Bestil din billeje i Zadar lufthavn i Dalmatien i Kroatien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Dalmatien og det øvrige Kroatien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Zadar lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Zadar og det øvrige Dalmatien i dit helt eget tempo.

Zadar lufthavn

Zadar lufthavn. Foto-kredit: aeropagitica. Oploadet under licensen Public domain.

Information om Zadar lufthavn

Zadar Lufthavn bærer det officielle navn Zračna luka Zadar og har lufthavnskoden ZAD. Lufthavnen ligger på adressen Ulica I/2A, 23222, Zemunik Donji, Kroatien, omkring 12 kilometer fra Zadar centrum i Dalmatien, og udgør en vigtig forbindelse mellem Kroatien og udlandet.

Zadar Lufthavn er desuden en vital del af infrastrukturen, som fører turister videre til de mange populære rejsemål i Kroatien, såsom Zadar, Biograd, Vodice, Šibenik, Primošten og Pag.

Zadar Lufthavn er det perfekte udgangspunkt en ferie i Kroatien på grund af beliggenheden midt på Adriaterhavskysten, hvorfra der er hurtig adgang til de mange dejlige badebyer og kroatiske øer. Benytter du billeje fra Zadar Lufthavn er det også nemt at besøge en af områdets national- eller naturparker, hvor der er mulighed for alle former for aktiv ferie.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Seværdigheder og attraktioner i Zadar

Zadar er det historiske centrum for Dalmatien i den sydlige del af Kroatien, som er en region rig på sol, varmt badevand, oliven, vin, fisk, billedskønne landskaber og byer. Kort fortalt stedet, hvor du kan opleve den ægte Middelhavs-atmosfære.

Zadar har været befolket i årtusinder og er stadig regionens kulturelle centrum med en velbevaret kulturarv i form af blandt andet bygningsværker fra romertiden og middelalderen.

Billeje i Zadar Lufthavn

Der er pt flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Zadar lufthavn, såsom Hertz, Interent og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Zadar og Dalmatien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Zadar lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Zadar lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Zadar lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i Dalmatien, som du kan opleve med en lejebil fra Zadar lufthavn, foruden naturligvis Zadar selv.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Zadar lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Zadar (ca. 12 km)
  • Biograd (ca. 29 km)
  • Sibenik (ca. 85 km)
  • Split (ca. 153 km)
  • Rijeka (ca. 223 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Dalmatien her.

Besøg Zadar Lufthavns officielle hjemmeside her

Find den billigste lejebil i Zadar Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her