Billeje i Zagreb Lufthavn

Zagreb Lufthavn, som er Kroatiens største, ligger omkring 17 kilometer fra Zagreb bymidte. Adskillige flyselskaber betjener lufthavnen med forbindelser til det meste af Europa og andre større byer i Kroatien. Bestil billig billeje her på Billeje.info, og besøge nemt de mange seværdigheder i Kroatiens hovedstad Zagreb.

Zagreb bymidte. Lej bil på Billeje.info

Zagreb bymidte. Foto: Miljenko Hegedi, Wikimedia.

Zagreb Lufthavn håndterede i 2012 mere end 2,3 millioner rejsende og med en forestående udvidelse, som vil øge lufthavnens kapacitet til 5,5 millioner, er der udsigt til at endnu flere vil ankomme til Kroatien via Zagreb Lufthavn.

Adskillige nationale og internationale flyselskaber benytter Zagreb Lufthavn. Danske rejseende kan således rejse med Croatia Airlines og Norwegian til Zagreb Lufthavn fra København.

Læs mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Oplevelser i Zagreb med billeje

Historisk set kan Zagreb by spores tilbage til grundlæggelsen af et kloster i slutningen af det 11. århundrede. I nyere tid er Zagreb blevet centrum for Kroatiens moderne kultur, kunst, sport og landets akademikere, samtidig med byen har formået at bevare sin rige historiske rødder. Benyt således billeje i Zagreb Lufthavn og udforsk Zagrebs middelalderlige borge​​, paladser, markeder og storslåede katedraler.

Med billeje i Zagreb lufthavn spilder du ingen tid, og kan snart efter landing befinde dig i Zagrebs hyggelige gamle kvarterer, hvor du kan nyde godt af et livligt caféliv. Trænger du til at komme helt ned i tempo efter flyveturen, er det oplagt at besøge et af byens grønne områder, som for eksempel Zrinjevac-parken, hvor du eventuelt også kan gå en tur forbi det interessante Arkæologiske Museum, hvor du i øvrigt også finder en lille hyggelige café.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Bestil billig billeje i Zagreb Lufthavn

Billeje i Zagreb Lufthavn er naturligvis ikke kun en mulighed for at besøge den kroatiske hovedstad, men gør det også meget nemmere at rejse videre til andre spændende destinationer i Kroatien.

Du finder mange biludlejningsselskaber i Zagreb Lufthavn både lokale og store internationale navne. I billeje-søgemaskinen her på siden kan du på én gang sammenligne priser på lejebiler fra de forskellige biludlejere, og nemt finde netop de tilbud på billeje i Zagreb Lufthavn, som passer bedst til dine behov og ønsker.

Find den billigste lejebil i Zagreb Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her