Billeje i Norge

Velkommen til information og gode råd om billeje i Norge. Foruden at få gode tips til din leje af bil i Norge kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber.

Få friheden til at besøge alle de små hyggelige og traditionsrige byer på tværs af det Norge og ikke mindst langs den smukke Atlanterhavskyst.

Book en billig lejebil i Norge med Billeje.info.
Når du booker en lejebil i Norge kan du på egen hånd bevæge dig ud i den storslåede norske natur.

Lej for eksempel din bil i Oslo Gardermoen lufthavn eller i Bergen lufthavn og kør ud og oplev den smukke natur, som Norge med rette er så kendt for. Mange danskere har en drøm om at køre i bil til Nordkap og med de billige priser på biludlejning i Norge, kan det ofte betale sig at flyve det første stykke fra Danmark til for eksempel Tromsø lufthavn, hvorfra der er ca. 500km kørsel til Nordkap.

God fornøjelse!

Norge har et samlet areal på 385,252 kvadratkilometer og omring 5,2 millioner indbyggere. Landet er kendt for at være et særdeles velstående land med den næst-højeste BNP per indbygger i verden. Det er også det næst-rigeste land i verden målt på pengeværdi og har den største kapital-reserve i verden mål per indbygger. Norge er flere gange blevet kåret til verdens mest velfungerende og stabile land af forskellige magasiner, analyse-institutter og aviser rundt omkring i verden.

En stor del af æren for denne velstand kan tilskrives landets betydelige eksport af olie og gas og andre naturressourcer. I 2011 udgjorde olieindustriens produktion og salg af olie således hele 28% af landets statslige indtjening. Samlet set udgør eksporten af gas og olie 50% af landets eksport – og 20% af BNP.

Norge som ferieland med lejebil

Som ferieland er Norge kendt for sin rige historiske fortid, der blandt andet byder på unikke fund fra vikingetiden, hvor landet havde en fremtrædende position i de skandinaviske vikingetogter rundt omkring i verden; blandt andet ved koloniseringen af de nordatlantiske øer og dele af de britiske øer, samt den første dokumenterede europæiske tilstedeværelse i Nordamerika ( L’Anse aux Meadows på Newfoundland).

Landet er også kendt for sine spektakulære natur, der rummer nogle af Nordeuropas smukkeste landskaber i form af fjorde, gletschere, bjergkæder, skove, søer, tundra og meget andet. National Geographic har tidligere udnævnt de norske fjorde til ét af verdens mest attraktive rejsemål.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Norges smukkeste vejstrækninger

Det norske statsvejvæsen har udvalgt 18 ruter, der går gennem det flotteste natur Norge kan byde på. Turistvejene er fordelt over hele landet fra Jæren på sydspidsen til Varanger højt mod nord, dog med en overvægt af ruter i Fjordlandet.

Arbejdet med at udvælge og forbedre de Nationale Turistveje i Norge blev påbegyndt i 1996 og forventes først helt færdigt i år 2020. Ifølge vejvæsnet er hver af de 18 ruter først og fremmest udvalgt for deres særpræg, men for at forbedre oplevelsen yderligere for besøgende og lokale, er der langs vejene opført en række anlæg såsom servicehuse og parkeringspladser. Her finder du bland andet informationstavler og vandrestier. Som prikken over i’et vil du langs flere af turistvejene kunne opleve spændende nyskabende arkitektur, for eksempel i form af udsigtsplatforme, som forstærker naturoplevelsen.

Du kan finde mere information om turistvejene hos det norske vejvæsen.

Største seværdigheder med biludlejning

Blandt de store seværdigheder, som kan opleves med en lejebil i Norge, er Sognefjellet, Oslo operahus, Bryggen I Bergen, Edvard Griegs museum, Geirangerfjord, Lofoten øerne, Jotunheimen, Svalbard, togruten Oslo-Bergen, Preikestolen, Ålesund, Tromsø, Vigeland-museet, Frammuseet, Holmenkollen, Vikingeskibsmuseet – for blot at nævne nogle få.

Billigste billeje i Norge

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Norge blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er normalt fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen. Bemærk at jeg skriver “normalt” med i prisen fordi at de enkelte biludlejningsselskaber i Norge kan have speciel tilbud eller ændre i deres betingelser og priser. Derfor skal du også altid læse og godkende de aktuelle billejebetingelser du finder i søgemaskinen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Norge er et stort land og for at få den bedste oplevelse bør man leje en bil. Det gør du nemt her på Billeje.info, og vi sikrer dig den bedste handel ved at gennemsøge alle internationale og lokale tilbud.

Find den billigste lejebil i Norge Find Billeje her --> Sammenlign priser her