Billeje i Tromsø Lufthavn

Velkommen til vores mini guide med information og gode råd om billig billeje i Tromsø Lufthavn. Her finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Tromsø Lufthavn og kan i søgemaskinen ovenfor nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Tromsø havn

Tromsø havn. Foto: Tromsø havn Tromsø kommune, Creative Commons

Generelt om Tromsø Lufthavn

Ønsker du at opleve den unikke stemning i den nordnorgskee by Tromsø, er det nemt at komme dertil med fly. Lufthavnen med det fulde navn Tromsø Lufthavn Langnes, ligger således blot 5 kilometer fra bymidten.

Der er daglige forbindelser fra lufthavnen til blandt andet hovedstæderne Oslo (2 timer) og Stockholm, ligesom du også kan flyve endnu længere mod nord til Svalbard.

Find mere information om afgangstider og ruter på lufthavnens egen hjemmeside her

Det meste af Tromsø ligger på øen Tromsøya, men med en gennemsnitstemperatur på blot 3 grader, er det ikke oplagt at tage badetøjet med. Til gengæld har du fra Tromsø Lufthavn et godt udgangspunkt for at udforske byen og resten af det nordlige Norge. Kommer du på den rette årstid, kan du også opleve midnatssol eller nordlys.

I vores oversigt med flyselskaber kan du læse mere om hvilke flyselskaber der flyver til destinationer i Norgen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Tromsø Lufthavn

Der er et godt udvalg af biludlejningsselskaber i lufthavnen, som har deres kontorer tæt ved checkin-skrankerne på 1. etage. I skrivende stund kan du blandt andet her finde Hertz, Europcar, Avis og Sixt.

I søgemaskinen øverst på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje i Tromsø Lufthavn fra de forskellige biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Læs mere i vores guide om billeje i Norge

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med særlige tilbud og kampagner kan der gælde specielle betingelser for din billeje i Tromsø Lufthavn, eksempelvis en kilometerbegrænsning. Læs derfor altid lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Tromsø Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Tromsø Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her