Billeje i Tromsø

Velkommen til denne guide med informationer og gode tips om billig billeje i Tromsø. Her finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Tromsø i Norge og kan i søgemaskinen ovenfor nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

tromsø

Udsigt over Tromsø. Foto: Tromsø kommune, Creative Commons.

Generelt om Tromsø

Tromsø ligger i nordlige Norge med sit centrum på sydøstsiden af øen Tromsøya. Byen er den lettest tilgængelige norske by nord for polarcirklen, men ligger dog nord for det norske netværk af jernbaner. Til gengæld er der takket være den moderne lufthavn blot 10 minutter fra centrum talrige daglige flyforbindelser til blandt andet Oslo og Stockholm.

Du kan naturligvis også vælge at køre i bil til Tromsø, som er forbundet med landets hovedstad af en 1.600 kilometer lang hovedvej, som ifølge turistbureauet er åben hele året. Mange ankommer desuden til Tromsø med skibet fra Bergen, som undervejs har anløbet Trondheim og Bodø.

Tromsø er et godt udgangspunkt for at opleve resten af Nordnorge.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Seværdigheder i Tromsø

Bymidten er forholdsvis kompakt og kan nemt udforskes til fods. Her kan du blandt andet se den største koncentration af træhuse nord for Trondheim og verdens nordligste botaniske have med artiske og alpine planter fra hele verden, hvoraf mange er for fintfølende til at vokse i andre botaniske haver.

Placeringen nord for polarcirklen har også gjort midnatssolen og nordlyset til nogle af byens hovedattraktioner.

Har du en lejebil til rådighed, kan det anbefales at køre en tur ud langs østsiden af Kvaløya til Skavberg. Her kan du se 4.000 år gamle helleristninger, og fortsætter du til Hella, kan du opleve en unik og meget smuk samling af traditionelle træhuse fra Tromsø.

Kør eventuelt også en tur til halvøen Lyngen, som har nogle af Norges mest dramatiske landskaber, og hvor der er gode muligheder for at strække benene på flotte vandreture i området.

Billigste billeje i Tromsø

I søgemaskinen øverst på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje i Tromsø fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med særtilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Tromsø i Norge, eksempelvis en kilometerbegrænsning. Læs derfor altid lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip for dig som søger de bedste tilbud og priser er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Tromsø, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Du kan læse mere om billig billeje i byer og lufthavne i Norge i vores andre guider.

Find den billigste lejebil i Tromsø Find Billeje her --> Sammenlign priser her