Billeje i Trondheim

Velkommen til vores guide med information og gode råd om billig billeje i Trondheim. Her finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Trondheim og kan i søgemaskinen ovenfor nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Trondheim

Trondheim som har omkring 170.000 indbyggere og ligger ved Trondheimsfjorden ved udmundingen af elven Nidelva, var i vikingealderen Norges hovedstad. I dag er Norges tredjestørste by kendt for at huse Norges Tekiniske Universitet og mange andre teknologi-orienterede institutioner.

Trondheim ligger ved europæiske hovedvej E6 omkring 500 kilometer fra Oslo. Vil du spare dig selv for den lange køretur, er byen derudover også betjent af lufthavnen, som ligger 35 kilometer derfra.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Seværdigheder i Trondheim

Middealderbyen Trondheim indbyder til afslappende slentreture langs vandet eller i byens indre gader. Tag eventuelt også en bådtur ud til Munkholmen for at opleve byen fra søsiden, eller gå op i det 120 meter høje Tyholttårn for at få en fin udsigt over byen og det omgivende landskab.

Der er også tilbud om at tage på guidede kajakture på Nidelva. Der er således mange muligheder for at udforske byen. Gå heller ikke glip af de mange gallerier og museer.

Efter en oplevelsesrig dag er det oplagt at slutte dagen af på en af byens talrige restauranter, hvor du kan nyde dejlige retter baseret på lokale råvarer.

Læs mere på byens egen hjemmeside her

Billigste billeje i Trondheim

I søgemaskinen øverst på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje i Trondheim fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

De fleste som lejer bil i denne del af Norge afhenter bilen i Trondheim lufthavn, og det er også her du finder det største udvalg af lejebiler.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med særlige kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Trondheim i Norge, såsom en kilometerbegrænsning. Læs derfor altid lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler biludlejning her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen. Foruden Car Trawler kan du også sammenligne priser på lejerbiler i Trondheim lufthavn fra andre formidlere af billeje her på siden, f.eks Auto Europe og Holidays Auto.

Et godt tip til at få de billigste tilbud er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Trondheim, som passer bedst til dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Trondheim Find Billeje her --> Sammenlign priser her