Billeje i Trondheim Lufthavn

Bestil billig billeje i Trondheim Lufthavn hjemmefra og få mere ud af din rejse. I vores guide finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Norge og ikke mindst kan du i søgemaskinen ovenfor nemt finde den billigste lejebil fra biludlejningsselskaberne i Trondheim Lufthavn. Søg nu og spar både tid og penge!

Trondheim Lufthavn

Trondheim Lufthavn. Foto: Jonas Renhult Skaug / Trondheimlufthavn.net

Generelt om Trondheim Lufthavn

Lufthavnen som ligger omtrent en halv times kørsel fra Trondheim, er en af Norges travleste, der benyttes af omkring 4 millioner passagerer årligt.

Antallet af inden- og udenrigsruter fra Trondheim Lufthavn er omtrent ligeligt fordelt. Blandt ruterne til udlandet er en direkte rute til København, men lufthavnen forbinder også det centrale Norge med endnu sydligere destinationer i for eksempel Spanien.

Lufthavnen er opdelt i to terminaler, inden- og udenrigs, som dog har fælles check-in. I terminalerne finder du et fornuftigt udvalg af butikker, spisesteder og kaffebarer. Derudover er der de sædvanlige faciliteter, som du kan forvente at finde i en moderne lufthavn såsom lounge-områder og banker.

Der er bus- og togforbindelse fra lufthavnen ind til Trondheim. Lokaletoget mellem Trondheim og Steinkjer har således et stop i lufthavnen (Værnes), ligesom regionaltoget fra Bodø stopper her. Vil du ikke blot ind til Trondheim by, men også gerne kunne komme nemt omkring i området, er billeje dog et mere oplagt valg.

Billigste billeje i Trondheim Lufthavn

I søgemaskinen øverst på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje i Trondheim Lufthavn Værnes (lufthavnskode TRD) fra en bred vifte af biludlejningsselskaber, der inkluderer Avis, Budget, Europcar og Hertz. Alle biludlejningsfirmaerne er samlet i deres egen bygning ved parkeringshuset, som du finder på din højre side, når du kommer ud fra ankomsthallen. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med særtilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Trondheim Lufthavn, eksempelvis en kilometerbegrænsning. Læs derfor altid lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil. Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Trondheim Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Flere muligheder med biludlejning i Trondheim Lufthavn

Hvis du vælger at leje en bil i Trondheim Lufthavn, har du talrige spændende destinationer i det centrale Norge inden for din rækkevidde. Trondheimregionen i sig selv er desuden værd at rejse efter, hvis du vil opleve landets storslået natur og kulturelle attraktioner.

Du kan for eksempel kører østpå ind i landet til Meråker, en lille “fjellbygda”, som er et populært skiområde. Her træner nogle af verdens bedste langrendsløbere. Om sommeren er det også de majestætiske fjeldtoppe som tiltrækker friluftsfolket, og du kan også prøve kræfter med en af landets største udendørs klatreparker, Rypetoppen.  Er det mere afslappende oplevelser, du søger? Regionen er også et godt sted at udforske det traditionelle Norge i de små hyggelige landsbyer, tage gårdbesøg eller prøve det berømte fiskeri i en af Norge bedste lakseelve i Stjørdal.

Populære destinationer nær lufthavnen

  • Trondheim by
  • Stjørdal
  • Meråker

Læs mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Find den billigste lejebil i Trondheim Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her